"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Доброго всім вечора і не треба, не треба ото відповзати! Так, з вами знову Дафа, бо падре на цьому тижні працює депутатом за основним місцем проживання. Але я знову не стану вас лякати (бачили, який Місяць іншій півкулі показували? нам так не буде, ага), і знову поділюсь із вами дійсно *вгодованими пандочками закреслено* гарними новинами.

У Нідерландах на військовій авіабазі Хіллз-Рієн закінчилося виїзне судове засідання у справі про катастрофу рейсу MH17 і суд переходить до розгляду справи по суті. Гадаю, що суду особливо сподобається, що рашистський концерн "Алмаз-Антей" вже сам підтвердив запуск ракети з "Бука", якою російські терористи збили боїнг. Нє ну а чо? Ачівка норм, мають пишатися.

Білоруського диктатора продовжують щєміть: вчена рада нашого "шевченківського" задумалася над тим, аби позбавити Лукашенка звання почесного доктора вишу. Ну ви там подумайте ще, не поспішайте, чо уж тут.

Радісну новину про те, що припиняємо імпорт ліктрічєства з нараши та Білорусі я спочатку вписала, а потім викреслила. Бо почитала, що пише наш шановний Дракон Дмитро Вовнянко і погодилася із його доводами, що радіти поки що зарано. Є там якійсь фінт, який ми поки що не бачимо. Але якщо комусь хочеться порадіти - радійте! Хоча я постійно думаю про те, напуркуа було його взагалі вмикати, вовкі ви обіссяні???

За всіх батьків хочеться порадіти також окремо: у школах з'явиться нове меню, до розробки якого долучився не хто-небудь, а сам Євген Клопотенко! У новому меню – 160 страв, окремо додано й безглютенові позиції. Воно розраховане на чотири тижні, тобто страви не повторюватимуться протягом цілого місяця. Хоч бери та знов у школу йди ))))))) (дивиться на своїх двох синів-випускників - нє, мабуть не приймуть вже).

Ну і вишенька, ананасік і навіть цілий кокосік! Україна отримала 117 тисяч доз вакцини Pfizer! Справжньої, настоящьої!! Завтра очікують ще 50 тищ. Ой, да знаю я, що це крапля у океані від наших потреб, але ж вже є.

Тож тримаймося, браття-сестри-небінарні особини, все буде Порошенко!