"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Зі святим вечором, парафіяни! Пандочки прийшли. Не сумуйте.

*****************************

Почну з історії, котру сьогодні нагадав Петро Порошенко.

22 червня 2016 року Олексій Сокіл розгортав наш прапор між українськими та ворожими позиціями, для того, щоби показати загарбникам нашу силу, і що це наша земля.

Розгортаючи прапор, Олексій відчув удар у груди. Куля пробила легені. Поранений він майже доповз до наших позицій, а потім його врятували побратими.

Коли лежав у госпіталі, отримав фото на телефон з прапором та підписом: «Командире, завдання виконано». Український прапор був піднятий і закріплений в тому ж самому місці.

Сьогодні він продовжує свою справу разом з ГО "Res_Publica. Брати по Зброї" розбудовує життя у країні та допомагає таким, як сам, та навчається у Київській Православній Богословській Академії.

З таких особистих перемог складається наша величезна та беззаперечна Перемога.

********************  

У твіттері розповсюджують оголошення про те, що дадуть 1000 гривень тому, хто побʼє Киву.

Все ж такі бачите, які всі ці порохоботи добрі та чесні люди. Не травлять одразу, а намагаються врозуміти. Не те, що ці узеленські.

*************************

Серіал з Батоно Карлосоном продовжується. Саакашвілі припинив голодування та почав їсти мед та пити соки. Так і хочеться цього ведмедика за щічку потріпати. Але не в Україні, а коли поїду на екскурсію по Грузії і там його будуть у клітці показувати.

****************************

Проплачені тітушки, котрі були привезені на мітинг під будинок Порошенко, готові перепродатися Луганському за 700 гривень.

Нестійкі, однако.

До речі, завтра, у неділю, 10 жовтня, планується автомарш розгніваних громадян в неділю, 10 жовтня. Збираємося о 17:00 на парковці ТЦ Магеллан. Звідти почнеться автопробіг до маєтку Зеленського. Треба пояснити тимчасово виконуючому обовʼязки президента, що держзрада, офшори, узурпація та інша дрянь — це не те, що подобається українцям.

********************

А ось не панда, а білочка.

У США чоловік залишив свій Chevrolet на стоянці біля будинку на 4 дні, а коли повернувся і завів двигун, то виявилося, що білка наносила під капот 70 кг горіхів. Це 19 відер горіхів. Смачного. Ось такий подаруночок від білочки.

************************

На сьогодні все. Дасть Бог день — дасть і панду, а я, протоієрей Олександр Дедюхін вам про них розповім.