"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Зі святим вечором, парафіяни! День минув - панди прийшли, хоч ноутбука в мене досі немає. І на котів злий, бо вони навіть вибачення не попросили, розбійники. Тим не менш. Ідемо до панд.

******************************

1. Антирейтинг. І тут Зеленський лідирує. До речі, колись ви мене питали про те, хто з ЛОМів продався ОПі. Ось вам відповідь: всі, хто написав сьогодні, що антирейтинг - то фігня. Але від продажних бійців клавіатури повернемось до рейтингів. Зараз важливі навіть не показники, а тенденції. У другій тур президентських виборів стабільно виходять Зеленський та Порошенко, при цьому рейтинг першого стабільно падає, а рейтинг другого стабільно росте. Ще два місяці тому Зе вигравав другій тур 60/40, сьогодні співвідношення 55/45. Залишилося всього 6%, а в нас, нагадаю, ще 2 роки до парламентських виборів, де переможе "Європейська Солідарність" та 2,5 роки до президентських, де переможе Петро Порошенко.

***************************

2. Доктор Кива сьогодні був затриманий патрульними в автомобілі, котрий порушував ПДР та з із фальшивими номерами. Така от панда. Але смішна, особливо якщо згадати, після ДТП депутата Трухіна досі не ясно чи було в автомобілі Трухіна взагалі кермо.

З іншого боку, якщо антирейтинг такий високий, що треба затримувати Киву - то вже щось.

*************************

3. А тепер про реальні рейтинги слуг. На виборах у Карлівці (Полтавська обл) за попередніми даними слуги набрали близько 2%. Тут навіть коментувати нема чого. А, стоп, є. Всі панікери, котрі кричать про можливе використання слугами адмінресурсу , можуть подивитися на результати вчорашніх довиборів не лише у Карлівці, але й по всій Україні: там, де місцеві еліти не підтримують слуг, зеленим взагалі нічого не світить.

**************************

4. Студія Disney опублікувала перший трейлер серіалу “Книга Боби Фетта” – продовженні “Мандалорця”, події якого відбуваються у всесвіті “Зоряних війн”.

Ось тут я справді не буду коментувати, але продовження "Мандалорця" - панда беззаперечна

*************************

5. Флагманський корабель Шостого флоту Сполучених Штатів USS Mount Whitney планує прибути до Чорного моря. “Флагман 6-го флоту USS Mount Whitney зі співробітниками 6-го флоту і Північноатлантичного альянсу розпочав свій північний транзит до Чорного моря, щоб співпрацювати з союзниками та партнерами по НАТО в регіоні!”, – йдеться у дописі пресслужби флоту.

Кораблів союзників багато не бува.

***************************************************

На сьогодні все. Дасть Бог день - дасть і панду, а я, протоієрей Олександр Дедюхін вам про них розповім.

До нових панд.