"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Зі святим вечором, парафіяни! Вечір вівторку, як і інші вечори, означає, що панд не спинити і вони готові радувати нас добрими та лагідними новинами.

Нарешті майстер вихворівся та поставив діагноз розбитому котами ноутбуку: поламана материнська плата, розбите гніздо зарядки та пошкоджений провід дорогими (у всіх сенсах) котами. Сподіваюсь, що до кінця тижня апарат повернеться до дому.

**************************

1. 155 нардепів підтримали ініціативу ЄС про скликання позачергової сесії парламенту для прийняття Закону про фінансування масштабної програми встановлення стаціонарних кисневих станцій для опорних закладів охорони здоров’я.

Дякуємо, що ці нардепи розуміють проблему забезпечення киснем лікарень. Здається в те, що проблем з киснем не існує, вірить лише одна людина в країні, та й той – Зеленський.

***************************

2. Болгарія розриває з мокшанією контракти на обслуговування МіГ-29 та ремонт авіаційних ракет "повітря-повітря" через грубі порушення у ході робіт. Мабуть болгарам не сподобалось як росіяни заклеювали скотчем ракети та видавали це за капремонт.

Нові контракти будуть заключені з українським "Укрінмаш" ***************************************************

3. Зарево палає над моспатріархією.

Причина, як самі вони пишуть: США бажають створити у Туреччині "православний Ватикан" , хоча насправді адміністрація Байдена підтримує відкриття Вселенським Патріархом семінарії на острові Халкі. На думку москви, це підтвердить амбіції Фанару на первєнство у православному світі, бо в цій семінарії зможуть вчитися священики не лише грецької громади.

Учєньє - свєт для православних і страх для неосвічених свнсбк.

***************************

4. На росії розіп'яли дівчинку і трусиках.

Ірина Волкова сфоткалась у стрінгах на фоні Ісакієвського собору. Якби це трапилось на фоні, наприклад, Свято-Миколаївського храму у Полтаві, то парафіяни з криками: "Дурепа! Дупу застудиш! одразу притягнули б їй якісь покривало, затягнули до трапезної грітися, а потім пригрозили б ременякою та наказали берегти здоров'я.

На росії її одразу з голою дупою потягли до автозаку та відправили у "обєз'янник". А тепер найсмішніше. Ця дурна істота почала голосити, що вона взагалі політична біженка з України, та приїхала до расчлєнінграду, рятуючись від Майдану.

Дякуємо Тобі, Боже, за природний відбір!

********************************

5. У Полтаві поліцейські врятували бабусю, котра хотіла вистрибнути з вікна. Зауважу, що за Порошенка такої фігні, тобто стрибків бабусь з вікна, не було, а тут бідолашна поставила стільчик під підвіконня, та намагалася перекинутися. Добре, що сусіди це побачили та викликали поліцію. Поліціянти приїхали та спочатку відволікали стареньку розмовами, а потім, коли вона відволіклася, відтягнули її на безпечну відстань.

************************************

На сьогодні все. Дасть Бог день - дасть і панду, а я, протоієрей Олександр Дедюхін вам про них розповім.

До нових панд.