"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Зі святим вечором, порохобраття і порохосестри! Я до вас з пандами прийшов. Ну а те, що вони якісь странні не моя вина і не Порошенко. Тут винний самі знаєте хто. От наприклад, вчора Шахтар забив перший гол за 8 матчів українських команд у цьогорічної Лізі Чемпіонів. Панда це чи ні? На мій погляд не дуже. За Порошенка такого не було.

 Але ж починаємо.

**********************

1. Верховна рада підтримала внесення змін до Закону України “Про Державний бюджет України на 2021 рік” щодо збільшення видатків на закупівлі, проектування та встановлення кисневих станцій. На це буде виділено 800 млн гривень.

У пояснювальній записці до проекту закону зазначається, що документ має полегшити забезпечення киснем відповідних закладів охорони здоров’я шляхом закупівлі кисневих станцій.

Нагадаю, цей Закон подала "Європейська Солідарність". Подивимось чи вистачить сили духу у Зеленського підписати його.

***************************

2. Сьогодні у ВР образили Зеленського. Спочатку плакатами та вимогою дати країні кисень, пояснити офшори та зрив операції по вагнерівцям, а потім Лєросом та Порошенко.

Зеленський ображатися був готовий, тому стягнув під ВР поліцію, нацгвардію та автозакі. Мабуть думав, що вони допоможуть, бідолашний.

А я нагадаю, що Гео Лєрос - радник президента Зеленського, сьогодні в Раді за допомогою середнього пальцю нагадав найвеличнішому, що той обіцяв балотуватися лише на один термін. Я вважаю, що не варто було для цього використовувати настільки непристойний жест. Достатньо було показати великій палець десниці, направлений вниз. Але він радник - йому видніше. Тільки прошу. Не сваріться ви через той палець. Воно того не варте.

************************************

3. Корабель Військово-морських сил США USS Mount Whitney увійшов до акваторії Чорного моря і прямує до місця дислокації ракетного есмінця USS Porter (DDG78), який прибув туди ще суботу, 30 жовтня, та судну постачання USNS John Lenthall (T-AO-189 ), яке прибуло 3 листопада. Як повідомляють у ВМС США, військові кораблі стягуються в акваторію Чорного моря для проведення спільних операцій із союзниками та партнерами НАТО у регіоні, а також Україною.

********************************

4. 17-21 листопада 2021 року П’ятий Президент України, лідер партії “Європейська Солідарність” Петро Порошенко на запрошення міжнародних партнерів здійснить робочі візити до Нідерландів та Канади.

Як повідомляється на офіційному порталі “Європейської Солідарності”, Петро Порошенко візьму участь у Конгресі та Саміті Європейської народної партії у Роттердамі, а потім – у безпековій конференції у канадському Галіфаксі.

Поки тимчасово виконуючий обов'язки президента ховається за автозаками та виводить гроші в офшори, Президент працює

*****************************

5. Вищій АнтикорСуд опублікував рішення про законність та обґрунтованість закриття справи "Роттердам+"


 Справу "Роттердам+" було закрито САП 20 травня 2021 року через відсутність складу злочину. Відповідно до повного тексту рішення, ВАКС підтвердив обґрунтованість дій Спеціалізованої антикорупційної прокуратури щодо закриття справи через відсутність складу злочину.

Ну нарешті зовсім все. А скільки терабайтів гімна було вилите на Порошенко та витрачене наших грошей! Слава Богу, що це скінчилося.

**********************************  

На сьогодні закінчуємо. Дасть Бог день - дасть і панду, а я, протоієрей Олександр Дедюхін вам про них розповім.