"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Зі святим вечором, парафіяни! Панди поспішають на допомогу.

**********************

1. Вчора Президент Порошенко був найкращім в студії Шустера. Хоча ні. Я неправильно написав. Президент Порошенко завжди найкращій, а вчора в студії він просто ще раз це всім продемонстрував. Аве, Гетьман! Не бачу сенсу переказувати те, що ви і так бачили, а те, що найвеличнішого корчило від того, що він дізнався, що до Олексійовича у перерві всі направилися селфі робити, так це і без моєї розповіді зрозуміло.

***********************

2. На чемпіонаті світу з боротьби серед молоді до 23 років у Белграді (Сербія) українська жіноча збірна здобула командну першість. Наша команда виграла одразу сім нагород. До речі, у двох фіналах з трьох українки перемогли росіянок, які стали другими в командному заліку.

Отже, боротьба триває і ми перемагаємо.

****************************

3. У Великій Палаті Верховного Суду зобов’язали розглянути позовну заяву п’ятого президента, лідера “Європейської Солідарності” Петра Порошенка до Володимира Зеленського стосовно “плівок Бігуса”.

Бігусу та Зеленському прийдеться відповідати по суті.

А що буде коли ми повернемо собі владу?

************************

4. 12-річний хлопчик, що заблукав в горах Прикарпаття, знайшовся живим і неушкодженим.

Я лише нагадаю, що загубився він  під час сходження з гори Хом'як поблизу села Татарів, а взагалі він не місцевий, приїхав відпочивати з родиною із Маріуполя.

Ну що, підростає нове покоління дітей з Донбасу, котрі не бояться бандерівців. Бувай здоровий та обережний, хлопче!

*************************

5. На Волині зафіксували південне сяйво.

Не шукайте в цьому якогось поганого контексту. Просто Господь Бог вирішив волинянам у якості компенсації за те, що Зеленській не знає про існування Волинської області, показати шматочок краси.

********************************

На сьогодні все. Дасть Бог день - дасть і панду, а я, протоієрей Олександр Дедюхін, вам про них розповім.