"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Зі святим вечором, парафіяни! Панди знов з нами, але щось сьогодні не густо. Мабуть ви погано попередніх репостили. Виправляйтеся.

*************************

1. У чому ми можемо бути впевнені, не зважаючи навіть на Зеленського, так це у підтримці наших американських союзників. США та НАТО збільшать свою присутність у Чорному морі. Також плануються спільні навчання у Чорному морі союзників НАТО та Україною, щоб істотно знизити домінування Росії.

Крім того, республіканці Майк Роджерс і Майк Тернер звернулися до президента США Джо Байдена з проханням озброїти Україну та негайно розглянути питання про "адекватну військову присутність США" в чорноморському регіоні.

Також два американські патрульні катери класу “Island” вирушили з Балтімора до Одеси. Ці катери є частиною безпекової допомоги на понад 2,5 мільярда доларів, яку США надали Україні з 2014 року. Вони допоможуть зміцнити морську безпеку України та підвищити оперативну сумісність ВМС України з НАТО.

Тут все добре.

********************************

2. Розумков не словом, а ділом розвалює моносброд. Він оголосив про створення в Парламенті міжфракційного депутатського об'єднання "Розумна політика". Це чудово. Слуги діляться: гімно - ліворуч, лайно - праворуч. Таким чином вони переформатовують свої нестройні ряди. А ми поки що сидимо на березі і чекаємо коли повз нас попливуть нові політичні трупи.

********************************

3. Українець побив мокшанина. В принципі це звичайна справа, але на цей раз побиття відбулося у Белграді, привселюдно, зі свідками та радісними оплесками.  

Юрій Захарєєв переміг на чемпіонаті світу з боксу 2021 у ваговій категорії до 71 кг. Гарний хлоп. Сподіваюсь ніякий Усик його не вкусе.

********************************

4. На Закарпатті біля курорту "Воєводіно" збудували пішохідний перехід для їжаків. Сподіваюсь колючки будуть дотримуватися правил руху та не кидатимуться під колеса авто.

****************************

5. У місті Дніпро один чоловік посварився з дружиною, та як справжній адепт патріархату, пішов ночувати в своє авто, а жінку залишив у квартирі. Погодьте обурюватися. Це ще не панда. Панда буде зараз. Завдячуючи своїм патріархальним цінностям, чоловік після ночівлі у авто розжився новою монтировкою та балонником. Справа у тому, що двоє громадян, доведені Зеленським до зубожіння, вирішили зняти з автомобіля колеса. А коли переляканий власник автомобіля з усім патріархальним смиренням збагнув, що і в авто йому від жінки не сховатися, відчайдушно відкрив двері, щоби і автівку залишити їй, зубожілі громадяни повтікали, залишивши свій інструмент новому власнику.

*****************************

На сьогодні все. Дасть Бог день - дасть і панду. А я, протоієрей Олександр Дедюхін вам про них розповім.

І пам'ятайте: більше репостів - більше панд.