"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Зі святим вечором, парафіяни! Ніщо не зупинить час пандов, котрий прийшов.

*************************

1. Про рейтинги.

Раз - випадковість, два - тенденція. Три - перемога на виборах.

Антирейтинг Зеленського все впевненіше перемагає антирейтинг Порошенко. В той же час, при моделюванні другого туру президентських виборів, відставання Гетьмана від потерпілого скоротилося до 7,8%.

56,6% українців взагалі не хочуть щоби Зе балотувався на другій термін.

Бачите, не лише Гордон з Комаровським прозріли, а ще 25% виборців. Ну і як висновок, я можу сказати:

рейтинг Зеленського може падати лише один раз, але безкінечно.

**************************************

2. Про олігархів.

Як ви знаєте, зелені личинки більшовиків дуже старалися, страждали, виправляли помилки та деякі навіть навчилися читати, щоби прийняти "антиолігархічний закон" та з його допомогою гнобити Порошенко. Але Порошенко мудрий, він завжди дотримується законів та платить податки, тому Петро Олексійович передав акції “Прямого” і “5 каналу” журналістам. Він більше не має у своїх активах медіа, а тому не може навіть за дурними узеленськими законами вважатися олігархом. А Зеленський, до речі, може, бо у останнього медіа у власності є, і жаба не дозволяє їх нікуди передавати.

Отже, як думаєте, якщо Гетьман пообіцяє посадити Зеленського з усією коломойською шоблою, як швидко 46,1% рейтингу Порошенка перетворяться на 73%?

**************************************

3. Американські союзники заявили, що їх кораблі будуть знаходитися у акваторії Чорного Моря стільки, скільки буде потрібно для безпеки США та їх союзників. І думка сцаря пуйла їх абсолютно не обходить.

*************************

4. Модель, письменниця і мати Ілона Маска Мей Маск відвідала Київ. В українській столиці вона презентувала книгу, у якій розповідає історію свого життя. Це само по собі непогано. Але пані Мей Маск ще й презентацію робила у одязі від українських дизайнерів. Чудово.

Але я пам'ятаю ще одну річ. Маск обіцяв нам гіперлуп. Це буде непоганим доповненням до книжки.

*************************************

5. В Україні набув чинності закон, що збільшує штрафи за вигул собак без намордників і неприбирання власником екскрементів своєї тварини.

Закон, звісно, гарний. Але головне, щоби слуги не почали направо та наліво забирати собак, щоби оплатити ними свою комуналку.

*************************************

На сьогодні все. Дасть Бог день - дасть і панду, а я, протоієрей Олександр Дедюхін вам про них розповім.

Нагадую, що ваші репости, вподобайки та коментарі намножують поголів'я панд, а мене надихають