"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Зі святим вечором, парафіяни! Панди поруч, панди тут. А я, ваш улюблений блогер працюю поставщиком оних пухнастих та ніжних тваринок. Робота не така мімішна, як праця обіймателя пандов, але теж цікава та надихаюча. Надихаюча в першу чергу завдяки вам, вдячним читачам, котрі ставлять свої вподобайки, залишають коменти та репостять наші гарні новини.

Поїхали.

******************************

1. Поставлю на перше місце панду про розумну дівчинку.

Учениця 11 класу школи №125 Києва Вікторія Виджак стала кращою мозкознавицею світу серед школярів. Дівчина перемогла на міжнародному конкурсі з нейронаук International Brain Bee.

"Це найкращий результат України за 10 років участі в конкурсі", – зазначили в Інституті фізіології.

Організатори запевняють, що переможці конкурсу в майбутньому зможуть знайти шляхи лікування понад 1000 неврологічних та психічних розладів. Сподіваюсь, крім іншого, вони знайдуть шляхи подолання такого психічного розладу, як малоросійщина та комплекс меншовартості, помножений на дурість.

*****************************

2. У Кремлі істерика. Стопітсота. І в черговий раз через заяву Гетьмана Порошенка.

Петро Олексійович сказав: “Закликаю міжнародну спільноту активно діяти, аби не допустити гуманітарної трагедії та покарати винних. Найменшою міжнародною карою стало б запровадження пекельних санкцій не лише проти режиму Лукашенка, але й справжнього “ляльковода” та ворога демократичного світу – Путіна”

Маша Захарова на це перелякано прокукурікала, мовляв, Порошенку треба молитися та думати про пекло. Дурна баба, їй Богу, не відає, що пекло зачинене пуйлом із середини і росіяни вже там. Уявляю як їм буде страшно, коли Порошенко знов стане Президентом.

******************************

3. У Європі суттєво впала ціна на газ. Вона опустилася нижче $840 за 1 тисячу кубометрів. Нам це дає хоч якусь надію вдало перезимувати. Не зважаючи на те, що в нас досі президент Зеленський.

***************************

4. Через скандал з офшорами президенту оголосили імпічмент.

Стоп, це не наша панда, це панда з Чилі. Але хай буде гарним прикладом.

***************************

5. Посол Великої Британії в Україні Мелінда Сіммонс відвідала офіс "Європейської Солідарності" та Президента Петра Порошенка. Під час зустрічі вони обговорили питання, пов’язані з подоланням актуальних викликів, зокрема щодо концентрації російських військ на кордонах з нашою державою, міграційної кризи на східних кордонах Євросоюзу, загрози російського газового реваншу.

І дійсно, не з Зеленським жеж такі серйозні проблеми обговорювати. З ним можна максимум обсудити питання де ділася вчорашня вечеря. А про питання, котрі належать до компетенції Президента, треба з Порошенком розмовляти.

*************************************

На сьогодні все. Дасть Бог день - дасть і панду, а я, протоієрей Олександр Дедюхін вам про них розповім. З вас лайк, репост і комент, а з нас з пандами натхнення та розповідь. Переможемо. Слава Україні!