"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Зі святим вечором, парафіяни! Панди прийшли. Просочилися через слідчих ДБР, котрі відкрили справу проти пальця Лєроса, шкода, що панди під час свого просочування так і не зрозуміли хто написав заяву на палець: сам потерпілий, чи хтось з його найближчих соратників: винуватець ДТП Трухін, Яременко, котрий замовляв проститутку в ВР, чи інші гвалтівники та крадії з фракції слуг. Але давайте до панд.

**********************

1. Підтримка вступу до НАТО вийшла на історичний максимум.

За даними соціологів, якби референдум був найближчим часом, то був би такий результат.

Підтримали б – 58%, найвищий із 2014 року результат (52%); Проти – 35% (34%).

Тенденції мені подобаються. Це все насіння, посаджені за Порошенка. Далі - буде.

Ну з інших соціологічних досліджень ми знаємо, що все по-старому: рейтинг Порошенка та ЄС росте, а рейтинг Зеленського та слуг падає. Воно і не дивно, бо нещасний потерпілий оточений середніми пальцями українського народу.

*****************************

2. Ще про НАТО.

"Антонов" на 5 років дав дозвіл НАТО використовувати свої літаки. Угода передбачає, що "Авіалінії Антонова" повинні надавати гарантований доступ до транспортних літаків для екстреної доставки вантажів.

Там, де є вантажі НАТО, не може бути вантажів для бурятських військ.

*********************************

3. Україна і США підписали Хартію про стратегічне партнерство.

Вона визначає основні напрямки двосторонніх відносин в ключових сферах на десятиліття вперед.

Оновлена Хартія замінить аналогічний документ, який Україна і США уклали в 2008 році. Редакція 2021 року має низку відмінностей, насамперед пов'язаних з новими реаліями, зокрема, з агресією РФ у Криму та на Сході України.

Союз зі Штатами наближає перемогу над західною бурятією.

**************************

4. Служба Безпеки України передала велику партію озброєння Міністерству оборони України. Мова йде про арсенал загальною вартістю близько 1 млрд грн, вагою понад 500 тонн, який контррозвідка СБУ вилучила у ході спецоперацій.

Той випадок, коли мокшани контрабандой доставляли в Україну зброю, але ця зброя тепер буде використана проти них.

До речі, а хто знає яка доля великої партії контрабандних вібраторів? Чи пройшли вже слідчі експерименти?

***********************

5.

Інноваційний холдинг Sikorsky Challenge і команда розробників проєкту “Мобільні бойові роботи” підписали договір про співпрацю, в рамках якої відбудеться створення вітчизняних машин для виконання військових завдань. Проєкт передбачає створення безекіпажної наземної машини, призначеної для виконання логістичних, розвідувальних і бойових завдань, зокрема вогневої підтримки та розмінування.

Більше роботів - менше ризику для українців. Слава Богу!

************************************

На сьогодні все. Дасть Бог день - дасть і панду, а я, протоієрей Олександр Дедюхін вам про них розповім. З вас лайк, репост і комент, а з нас з пандами натхнення та розповідь. Переможемо. Слава Україні!