"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Зі святим вечором, парафіяни! Панди повертаються до вас, а до мене ноутбук. Хоча не можна виділити повернення ноута в окрему панду, бо він повертається не зовсім ноутбуком. Як сказав майстер, подаю в перекладі з компʼютерського на людський: «Тонка душевна організація ноутбука не витримала котонаруги над ним і він заблокував батареї можливість заряджатися». Отже, я тепер маю не стільки мобільний ноутбук, скільки стаціонарний комп, котрий працює лише з розеткою, але це все одно краще, ніж нічого. Хоча якщо нас чекають віялові відключення електроенергії, завдяки непрофесійним діям команди Зеленського, боюсь навіть покупка додаткової розетки не допоможе.

Досить про сумне. Приступаємо до панд.

****************************

1. Вчора поповзли чутки, що плавно перетворилися у достовірну інформацію, що головний антикорупционер-залізничник тепер буде відповідати за інформаційну політику ОПи. Злі порохоботи зраділи, а найзлобніший Орк на честь цієї події навіть написав реп та побіг записувати кліп. Но раптово Лєщ сам спростував ці чутки та заявив, що його і на залізниці непогано годують.

Дехто може подумати, що панда не вдалася і провальну інформполітику ОПи не зможе розвалити ЛГБТешнік у поганому сенсі цього слова. Але спитайте себе, чи можна взагалі йому вірити? Отож. В будь-якому ми випадку нам має бути весело: або Лєщенко розвалить все вкінець, або це було найкоротше перебування на навколопрезидентській посаді. Далі буде ще смішніше. Палюбому.

****************************

2. Знов «Байкатари»

Міністерство оборони наступного року закупить у Туреччини нову партію безпілотних літальних апаратів Bayrаktar для потреб Збройних сил України, але вони будуть з українськими двигунами.

До речі, нещодавно сцарь пуйло заявив, що він обурений використанням «Байкатарів», вони дуже страшна зброя і не обумовлені Минськими угодами.

Бійся-бійся, туалетний путьонок, бійся. Ділі буде.

*****************************

3. В акваторії Чорного моря кораблі українських ВМС взяли участь у тренуваннях типу PASSEX з кораблями ВМС США, Республіки Туреччина та Румунії. Серед інших був задіяний флагман 6-го флоту США корабель управління “Mount Whitney”. Також було залучено авіацію американських ВМС – патрульний літак P-8 “Poseidon та гелікоптер.

Слава Україно — НАТОвській воєнщині!

**************************

4. Україна та Велика Британія підписали угоду на будівництво 8 ракетних катерів.

Наче непогана панда, але чому їх не випускати у «Кузні на Рибальському»? Для мене питання відкрите, хоча я не спеціаліст, хай буде панда.

***************************

5. Ну і наостанок полтавсько-шотландська панда.

Полтавщина отримає черговий гуманітарний вантаж від Асоціації аварійно-рятувальної служби Шотландії. Це три нові пожежні автомобілі та тисяча комплектів захисного одягу.

Професійність наших рятувальників на високому рівні, тепер вона буде також доповнена британським обладнанням. Гарна новина.

***************************

На сьогодні все. Дасть Бог день — дасть і панду, а я, протоієрей Олександр Дедюхін вам про них розповім.

Нагадую: панди розмножуються репостами.

До нових панд.