"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Зі святим вечором, парафіяни! Вечір неділі, а панди прийшли.

***********************

1. До України можуть відправити підготовлену групу чисельністю до 600 британських військовослужбовців через побоювання, що Москва готує військове вторгнення до України.

Це серйозний сигнал Москві. Хоч туалетний путьонок і хорохориться, крякає, мовляв, він переможе все НАТО, але реально воювати з військами Північно-Атлантичного альянсу він злякакається. І тут навіть справа не у кількості військового контингенту Британії, скільки у самому факті їх присутності.

****************************

2. Стратегічний літак-розвідник ВПС США, що вилетів з авіабази Акротірі на Кипрі, протягом 5 годин вів розвідку російської теріторії з українського повітряного простору.

НАТОвська воєнщина намагається контролювати мавп з гранатами з-за порєбріка.

***********************

3. Я вже колись розповідав про ідею Валентина Фречки, колишньго учня школи із Закарпаття про виробництво паперу з опалого листя. Ця ідея іспішно втілювалася нв Житомирському картонному комбінаті, а вже цього року одна з ферм Київщини продаватиме ягоди в такому екопакуванні замість пластика.

От що треба робити з опалим листям, а не легені сусідам димом забивати.

***********************

4. На наступному тижні, нарешті, Bellingcat опублікує свій звіт по "вагнергейту". Швидше за все, за Зеленського такі британськи союзники добряче взялися, бо він їх вкрай вже дістав.

**************************

5. У заповіднику Samui Elephant Haven, що в Таїланді, працівники зробили для старенької слонихи невеличкий тортик на 80 кг, на честь її Дня Народження. Вона підійшла та потрошку почала його мацати хоботом.

Поруч гуляв її онук, котрий теж народився слоненям. Він, перше, ніж приступити до святкової трапези, спочатку наступив у тортик ногою, а потім мордою, і вже після цього скуштував кавунчик та іншу смакоту.

Коли такі дурнички робить мала дитина чи слоненя — то є весело і панда, а коли так себе поводить монозелень — то є погано. Чекаємо коли зелень повʼяне та не заважатиме нам насолоджуватися життям.

***********************

На сьогодні все. Дасть Бог день — дасть і панду, а я, протоієрей Олександр Дедюхін вам про них розповім.

Нагадую: панди розмножуються репостами.

До нових панд.