"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Зі святим вечором, парафіяни! Панди знов з нами. Поки розслідування "Беллінгкет" спричиняє вирвані волосся з різних місць ОПи, ми почитаємо про гарне.

**********************

1. Українська збірна з футболу хоч і стала найгіршою серед команд, котрі зайняли другі місця у своїх групах, але все одно в останню мить домоглася права зіграти у стикових матчах відбору у плей-офф на чемпіонат світу у Катарі. Один м'яч наші забили Боснії, а другій Герцоговині. Могли б забити і більше, якби Зеленський не дивився цей матч та не вболівав за українську збірну. І тут я можу лише подякувати Єрмаку, котрий відволікав Зеленського дурницями під час матчу, і обидва м'ячи були забиті як раз в моменти, коли Володимир Олександрович футбол не дивився.

********************

2. Сьогодні розпочинається чергове міжнародне турне Президента Порошенко.

Нагадаю, 17-21 листопада він на запрошення міжнародних партнерів здійснить робочі візити до Нідерландів та Канади. Він братиме участь у Конгресі та Саміті Європейської народної партії у Роттердамі, а потім – у безпековій конференції у канадському Галіфаксі.

Безумовно, це турне зміцнить підтримку України на міжнародній арені, та не виключаю, що частина позеленілих від заздрощів осіб почне в черговий раз волати, що Порошенко на двох літаках вивозить чумадани грошей.

Знов кожному своє: Президенту піклуватися про державу, клованам пити пиво та волати, що Президент тікає.

*****************************

3. Під час обшуків в нардепа Киви забрали штани, шапку, зброю та науковий ступінь.

Неймовірна жорстокість, я вважаю. Як він буде тепер ноуку захищати? Ну без шапки ладно, це можливо. А без штанів як? Уявляєте Киву в ВР без штанів та під час листування з дівчатами?

От і я кажу ужос.

*******************************

4. Європейська ракета-носій з двигуном українського виробництва вивела на орбіту три розвідувальні супутники на замовлення Міноборони Франції.

Це ще раз підтверджує, що Україна - це космічна держава, головне не дати Зеленському взяти космос під свій особистий контроль.

****************************

5. А в цей час об'єднані землі західної та східної Бурятії хочуть розгорнути космічні війська. 15 листопада вони проводили випробовування протисупутникової ракети, вразили власний супутник, уламки якого тепер можуть пошкодити МКС.

Ну як не Воронеж, так власний супутник розбомблять. Кремль на черзі.

****************************************

На сьогодні все. Дасть Бог день - дасть і панду, а я, протоієрей Олександр Дедюхін вам про цих панд розповім. Репост, лайк коммент збільшують кількість панд та підвищують їх пухнастість.