"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Зі святим вечором, парафіяни! Панди знов з нами, хоч я знов без ноутбука, бо він не просто не заряджається. Там ще й процесор не завантажується через котокапості. Отже довелося віддати машинку на доліковування.

****************

1. Петро Порошенко продовжує своє турне світом. Сьогодні вилетів у Торонто, де незабаром зустрінеться з українською громадою, а вже завтра матиме низку важливих двосторонніх зустрічей з канадськими та американськими конгресменами. Також виступить на безпековому форумі.

Ось що значить Гетьман. А міг би як Зеленський пити пиво з Єрмаком. Хоча ні, не міг би, бо Президент є Президент, а не ото нещастя.

****************

2. "Коалиция - дело тонкое, это вам не монобильшисть" - це цитата з листування першого віцеспікера ВР Корнієнка, щодо наявності голосів на підтримку законопроєктів, запланованих до ухвалення.

Це означає, що у Зеленського немає більше потрібних 226 голосів без олігархічних груп "Довіра" та "За майбах". Далі буде. Звісно, це не означає, що вже завтра слід очікувати позачергові вибори до ВР, але тенденція до цього є. Тим більш, що з Ахметовим Зеленській воює вже майже відкрито.

****************

3. Панди наших найкращих читачів.

Оксана Лук'янчук вчора прислала нам двох прекрасних панд, хоча насправді трьох, третю я просто із вередливості згадувати не буду.

Перша панда дуже красива. Про те, що після закінчення концерту "Піккардійської Терції" у Парижу, один з глядачів піднявся та заспівав славень України. Це підхопили тисячі присутніх на концерті.

А друга панда від Оксани - панда практична. Щоб не здавати молоко за копійки, вінницькі селяни створили молочарню. Так мешканці села Городище, що на Вінниччині не опустили руки. Зібралися гуртом та створили власну молочарню. Там виготовляють сметану, сир та бринзу. За підрахунками селян, завдяки молочарні вартість молока вдалось збільшити у півтора-два рази.

Українці молодці. Навіть не зважаючи на те, що в нас президент Зеленський.

А Оксана так взагалі чудова. Будьте як Оксана, парафіяни, вакцинуйтеся та присилайте нам панд.

****************

4. Зеленський продовжує гнобити українську науку в обличчі Киви. На підставі наказу Міністра внутрішніх справ України був складений висновок про анулювання дозволів Іллі Киви на право зберігання та носіння нагородної зброї.

Як тепер проффессору захищати свої наукові ступені? Навіть не уявляю.

****************

5. Андрій Карпов, ідол пропаганди, реєстровий порохобот, секретар Полтавської міськради, телеведучий та мій давній друг потрапив до десятки найпопулярніших блогерів України.

Про це свідчить щорічне всеукраїнське опитування USAID-Internews “Ставлення населення до ЗМІ та споживання різних типів медіа”.

Вітаємо Андрія та бажаємо натхнення та нових перемог!

****************

На сьогодні все. Дасть Бог день - дасть і панду, а я, протоієрей Олександр Дедюхін вам про цих панд розповім. Репост, лайк коммент збільшують кількість панд та підвищують їх пухнастість.