"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Зі святим вечором, парафіяни! Час пандов. Час радіти. Не зважаючи на те, що в нас тимчасово виконує обов'язки президента нєкто Зеленський і постійно від нього, всього його оточення та причетних до нього трапляється якась ганьба та лажа.

************************

1. Петро Порошенко зустрівся у Торонто з президентом Світового Конґресу Українців Павлом Гродом та керівництвом української громади Канади, зокрема Українського Канадського Конґресу. Петро Порошенко там обговорює ескалацію на кордоні з росією. Петро Порошенко домовляється про посилення санкцій проти росії. Петро Порошенко звертає увагу партнерів на енергетичну безпеку Європи та ситуацією зі свободою слова в Україні. В цей час Зеленський спускає собак на Соколову. Але в нас панди, ми не будемо про погане.

****************************

2. Україна вперше візьме участь у морських навчаннях Північноатлантичної організації з протимінного захисту Dynamic Move — 2022. Вони пройдуть у Бельгії.

Ми все більше інтегруємось до альянсу.

****************************

3. Тут в нас буде традиційна панда від Оксани. Оксана повідомляє нам, що в Рівному більше не буде вулиці Островського. Отого Павки Корчагіна котрий. Тепер вона вулиця Покровська.

Декомунізація на марші. Амінь. Ми не хочемо повертатися туди, де:

Предательского дядю повели на расстрел,

Хорошенькую тётю потащили в подвал,

В товарные вагоны загружали народ

Так закалялась сталь. (с)

***************************

4. Конгресмени Стів Коен та Джо Вілсон внесли до палати представників конгресу США пропозицію не визнавати президента Росії Володимира Путіна главою держави, якщо він вирішить балотуватися на новий термін у 2024 році.

У Кремлі традиційна істерика. Холопи західної та східної бурятії не уявляють як їм буде жити без сцаря. А Дмитро Піськов, це така Мендель пуйла, потряс кулачками та сказав, що це агресивно, недружньо, безглуздо та неконструктивно. Давлять американці, давлять. Але, судячи з усього, ми ще побачимо як Піськов та інші пропагандони будуть тими самими словами розповідати про російську агресію.

*************************

5. Ось ще панда від дружньої американської воєнщини. Генсек НАТО Єнс Столтенберг під час конференції німецького Атлантичного товариства і Федеральної академії політики безпеки повідомив, що якщо Німеччина злякакається розмістити ядерну зброю США на своїй території, її можна розмістити ще далі на схід, поближче до кордонів РФ, так навіть краще.

****************************************

На сьогодні все. Дасть Бог день - дасть і панду, а я, протоієрей Олександр Дедюхін вам про цих панд розповім. Репост, лайк коммент збільшують кількість панд та підвищують їх пухнастість.