"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Зі святим вечором, парафіяни! Ніщо не зупинить час пандочек, котрий настав.

**************************

1. Петро Порошенко продовжує свою роботу на безпековому форумі у Галіфаксі.

Це перший форум з початку пандемії, який проводиться офлайн. Головні меседжі, з якими приїхав Президент до Канади:

- терміново знайти консенсус про надання Україні ПДЧ НАТО;

- збільшити санкційний тиск на росію;

- забезпечити енергетичну безпеку України та військову допомогу.

*******************************

2. "Влада догралася... Це початок кінця... Вони як дитина з гранатаю у руках... Арахамія - класичний приклад недорозвиненого суспільства... Ніхто з влади не знає, що таке демократія... Демократія і Арахамія неспівставні поняття... За те, що вони зробили з країною за 2,5 роки їм має бути соромно…"

Це не мої слова, це Шустер вчора заявив, а це означає, що війна між Зеленським та Ахметовим розпочалася. Ця війна виснажить обох. А переможе той, хто не прийматиме у ній участь. Петро Порошенко, а значить і вся Україна.

*******************************

3. Вже традиційна пандочка від Оксани Лук'янчук. До речі, парафіяни, у вас що, пандов немає? Чекаю їх від вас.

Так от, Оксана нам повідомляє, що два 15-річних підлітка Дмитро Гуцман та Денис Папін створили власний скаутській табір. Табір успішно працює вже другій рік поспіль.

Є два цікавих моменти. По-перше, це не просто діти, а діти, котрі живуть у Краматорську, на Донбасі, Тобто це донбаські бандерівці, котрі таких самих бандерівців збирають навколо себе та виховують. Це вже само по собі чудово. А друге, 15-річним ніхто б не довірив інших дітей і саме тому Дмитро та Деніс вирішили знайти дорослих, і такі знайшлися. Це просто прекрасно. Бандерівці скрізь.

*************************

4. В Ужгороді спіймали крадія. Ну як спіймали. Він сам викликав поліцію, бо не зміг вибратися із медичної лабораторії, яку пограбував. От який свідомий хлопець! Не те, що оті слуги, котрі з бюджету тирять і не каються. Так що це панда, палюбому.

*************************

5. В нас прийнято лаяти та всіляко звинувачувати суддів у неправедних рішеннях, але сьогодні я хочу звернути увагу на протилежне. На рішення судді Малиновського районного суду м.Одеси, котрий, замість того, щоби посадити дрібного крадія на 3 роки і тим самим точно зробити з нього рецидивіста, присудив покарання з випробувальним терміном 1 рік та періодично з'являтися для реєстрації до уповноваженого, а також прочитати вірш Івана Франка "Строфи" та трилогію Л.М. Толстого «Дитинство. Отроцтво. Юність.»

Стосовно Толстого, звісно, можна посперечатися, але сама ідея мені подобається.

******************************  

Дасть Бог день - дасть і панду. Завтра в нас День Гідності та Свободи. Зустрічаємось на Майданах наших міст. А поки що з вас репост, лайк та комент, щоби панди гладшали, пухнастилися та множилися. І мені, протоієрею Олександру Дедюхіну, було що вам розповідати.