"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Зі святим вечором, парафіяни! В нас День Гідності та Свободи. Панди не баряться. Вони знають, що свобода - це стан. Її потрібно не стільки здобувати, скільки захищати. Від бісів рабства, ворогів зовнішніх та внутрішніх. Ну все як у нас, в Україні. Ну давайте ближче до пандов, підсувайтеся.

**************************

1. Першою пандою у будь-якому випадку має бути святкування Дня Гідності та Свободи. Навіть Зеленський записав з цього приводу відосик. Інша справа, що пес Сірко, в якого цей квазипрезидент позичив очі для виступу, у лісі здох від сорому. Але суть не в тому. Важливо те, що навіть останній малорос не може ігнорувати наше свято. Також на самому Майдані родини Небесної Сотні кричали Зеленському: "Ганьба! Зрадник! Малорос!" Також на Майдані розгорнутий банер з фотками Зеленського та Єрмака, котрий підписаний: "Їхня брехня принижує. Захистимо нашу гідність".

Ця панда в основному про те, що терпець в нас не вічний. Спитайте в Януковича, хто не вірить.

*************************

2. З Днем Гідності та Свободи сьогодні вітали українців також і міжнародні партнери, котрі підтримують наше євроінтеграцію не зважаючи на те, що президентом в нас поки що Зеленський.

**************************

3. Знов панда від Оксани.

Україна отримала французькі гелікоптери для охорони кордону з Білоруссю. ними укомплектують авіаційні підрозділи ДПСУ, які нестимуть службу на ділянці кордону з Білоруссю. А там найближчим часом дійсно може стати небезпечно. Пильнуємо.

********************************

4. Компанія «Артем» випробувала осколково-фугасну частину до некерованих ракет РС-80. Ця бойова частина повинна уражати противника завдяки утворенню під час вибуху великої кількості фрагментованих осколків заданої ваги.

Вони призначені для ураження броньованої, легкоброньованої та не броньованої бойової техніки та живої сили супротивника. Використовується на літаках типу Су та МиГ, вертольотах типу Ми та Ка.

Більше зброї - нам безпечніше.

До речі, Львівський авіаремонтний завод отримав контракт на ремонт винищувача МіГ-29УБ для 114-ї бригади тактичної авіації.

**************************

5. І знов мілітаристична панда.

 Два американські патрульні катери класу Island для посилення ВМС України наближаються до Чорного моря.

Боже, бережи Америку! А Україну тим більше.

***********************

Дасть Бог день - дасть і панду. А я, протоієрей Олександр Дедюхін, вам про них розповім. Зараз з вас лайк, репост та комент.