"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Зі святим вечором, парафіяни! Панди прийшли. Проведіть вечір з гарними новинами.

****************************

1. Поки Зеленський істерить, тупотить ніжками, вимагає підозру для Порошенко, наказує суворо покарати тих, хто вимагає відставки Єрмака, хто кричав "Ганьба! Малорос! Зрадник!" та всіляко інакше безглуздо знущається над інститутом президентства... Петро Порошенко має план. План по недопущенню другого вторгнення пуйла в Україну. Для цього необхідно посилити санкції проти москви, змінити позицію щодо "Північного потоку 2", надати Україні більше летальної зброї та прискорити інтеграцію України до НАТО.

Дякуємо, пане Президенте!

**************************

2. Порошенко реалізує ще один масштабний благодійний проект: в Києві з’явиться концерт-хол світового рівня.

Київська міська державна адміністрація надала дозвіл на будівництво Концерт-холу Roshen на місці Палацу культури імені Корольова. Культура – це те, навколо чого провідні країни Європи відбудовують національну ідею та формують власну ідентичність.

Так переможемо.

***************************

3. Чоловіча збірна України з шахів стала переможцем командного чемпіонату Європи 2021, який завершився у словенському місті Чатеж.

Українці - інтелектуальна нація. Нам би ще трохи мудрості, тоді і світове панування не за обріями буде.

***************************

4. В українському Нью-Йорку Донецької області (це лише за кілометр від лінії розмежування) розпочався "Марафон, який ніхто не хоче бігти". На нього зареєструвалися 35500 учасників з 57 країн світу.

Цей проект створений, щоб привернути увагу міжнародної спільноти до російської агресії на Сході України.

Марафон не обмежений часом і навіть простором. Щоби стати учасником, необхідно зареєструватися на сайті події та пробігти будь-яку дистанцію та будь-коли.

******************************

Ну і на останок декілька мілітаристичних пандочок вам.

На Херсонщині успішно пройшли стрільби відремонтованих ЗРК «Тор».

На кордоні з Білоруссю розмістили українські комплекси РЕБ “Буковель-AD R4”. Цей комплекс призначений для зриву виконання польотних завдань безпілотними літальними апаратами шляхом радіоелектронного впливу на бортові радіоелектронні системи БПЛА.

У Військово-Морських Силах України розпочався відбір кандидатів з-поміж діючих військовослужбовців та військовозобов’язаних для проходження служби за контрактом на посадах матросів та старшин в екіпажах протимінних кораблів типу Sandown, які Україна купує зі складу Королівського ВМФ Великої Британії.

Українські компанії «Мотор Січ» та «Оборонні технології» домовились з компанією Aselsan про постачання оптико-прицільних станцій та інтеграцію турецьких ракет на гелікоптери Мі-8. Зазначається, що встановлення на Мі-8 оптично-прицільних Aselsan дозволить значно розширити можливості гелікоптерів та додати до їх можливостей виявлення та розпізнавання цілей на відстані у десятки кілометрів, як вдень, так і вночі, а також застосування високоточного озброєння з напівактивним лазерним наведенням.

*********************

Дасть Бог день - дасть і панду. А я, протоієрей Олександр Дедюхін, вам про них розповім. Зараз з вас лайк, репост та комент.

До речі, ви ж помітили, що чим більше ваших реакцій, тим більше наступного дня панд?