"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Зі святим вечором, парафіяни! Панди знов з нами. Вчора вони не з'явилися не тому, що ви погано репостили, а все через те, що ремонт мого ноутбука "у процесі", як мені повідомляють майстри, а без ноута важко у дорозі постити пандов.

Але розпочинаємо.

*************************

1. Панда від наших читачів. До речі, сьогодні панд нам прислала не лише найкраща пандоносиця Оксана, від неї панди будуть пізніше. А зараз панда з Харкова від Олени Білевцової. Вона пише про те, що там, у місті мертвого, але вічно живого Гепи, на території однієї з військових частин, будують храм ПЦУ. Храм будується у формі снаряду. Місцеві ватники називають його храмом-кулею та обурюються на таку форму. Олена теж обурюється, але на те, що снаряд називають кулею, бо снаряд може нести більше Божої любові у тротиловому еквіваленті.

Дякую, Олена!

*************************

2. Ну і дві панди від Оксани.

Вчора з Рівного до Бостона вилетів літак із 12-річним Тарасом Семенюком - хлопчиком, котрий отримав 90% опіків тіла.

Важко навіть перерахувати всіх, хто долучився до допомоги Тарасу - від лікарів, донорів та благодійників - до чиновників, котрі допомагали швидко оформити всі необхідні документи.

Щасти, тобі, хлопче! Повертайся до дому здоровим!

Пам'ятаєте я писав про “Марафон, який ніхто не хоче бігти”? І про те, що цей марафон організований, щоби пригорнути увагу світу до російської агресії? Так от, українські полярники у Антарктиді теж бігли цей марафон.

***************************

3. Поки Зеленський на державній дачі святкує днюху Єрмака. До речі, ви вже бачили відео від Орка де викладена вся правда про це святкування? Якщо не бачили, можете подивитися в мене у телезі.

Так от, поки Зеленський відпочиває, Президент Петро Порошенко провів зустріч з послами країн “Групи семи” та Європейського Союзу в Україні.

Говорили про зовнішню та внутрішню політику та про безпекову ситуацію у регіоні.

Наші агенти кажуть, що посли після зустрічі дивилися на календар, та рахували скільки ще залишилося Петру Олексійовичу до повернення у президетське крісло.

**********************

4. Четверо винахідників з політехнічного ліцею КПІ запатентували електромобіль, що працюватиме на органічних відходах. Газогенератор, призначений для живлення ДВЗ, дозволяє використовувати органічне паливо: побутове сміття, сухе опале листя, фрагменти дерев і чагарників тощо. Це, на думку винахідників, істотно підвищує енергонезалежність електромобіля.

Якщо там буде великий багажник, то для сільської місцевості саме то.

**********************************

5. Державне підприємство «Артем», яке входить до складу ДК «Укроборонпром», успішно випробувало твердопаливний ракетний двигун боєприпасу до легкої вогнеметної системи «Спека».

Поки рів з крокодилами вздовж україно-російського кордону не зробимо, можна і такою зброєю обійтись.

*******************************

Дасть Бог день - дасть і панду. А я, протоієрей Олександр Дедюхін, вам про них розповім. Зараз з вас лайк, репост та комент.

 До речі, завтра буде дуже цікаво спостерігати за тим, хто прийде "на піццу" до Зеленського та які питання задаватимуть. Це одразу покаже кто из ху.