"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Зі святим вечором, парафіяни! Час пандов.

В нас відсьогодні розпочинається Різдвяний піст. Але не хвилюйтеся. В піст пандов можна обіймати, тискати та пестити, тому вони нас не покинуть. Головне, щоби голова ваша, шановні, не велася на якусь дурню, ідіотизми та провокації. До речі, я хвилююся коли ви останнім часом почали тягати скріни всіляких шустеров, бутусових, гордонів, комаровських, авакових, мовляв, дивіться, вони зрозуміли свої помилки! Як це добре! Ніфіга це не добре і все вони розуміли давним-давно. Просто зараз вони побачили, що за апетитами зекоманди їм нічого не перепаде, тому і схаменулися. Ніяка, коротше, це не панда. Це чергова брехня від продажних хапуг, котрим від України потрібно лише одне: урвати свій шматок. Незабаром і іванови зі скрипиними почнуть розповідати про поганого Зе. Ви що, і їх перепощувати почнете? Не дуркуйте, пліз. Майте тверезу голову. Нам ще у 300-річній війні перемагати.

Ну давайте тепер дивитися на наших гарних панд.

***********************

1. Президент Порошенко планує візит до США. Мета: відновлення проукраїнської коаліції. І ми знаємо, що Петру Олексійовичу це під силу.

Також нагадаю, що Президент має чотири основні пункти західної допомоги для України в ситуації ймовірного російського вторгнення:

- надання Україні Плану дій щодо членства в НАТО;

- Санкції. Має бути вже зараз оприлюднений перелік санкцій, які застосує світ в разі російської агресії;

- Енергетична безпека. Включно із санкціями по Північному потоку – 2;

- Постачання Україні оборонної зброї.

Добре, що в нас є Президент.

**************************

2. Не "Беллингкетом" единим.

Американське видання «Pittsburgh Post-Gazette» оприлюднило розслідування, де повідомляє, що Коломойський через «Приватбанк» та Deutsche Bank відмивав незаконно отримані доходи, купуючи сталеливарні заводи та нерухомість в США. Крім того, певні сліди ведуть до головних бізнес-партнерів одіозного олігарха, серед яких спливає прізвище Зеленського. Жорна правосуддя мелють довго, але ретельно. На віллі у Італіїї Зе навряд вдасться сховатися.

До речі, за неперевіреними даними, ОПа отримала закриту соціологію. Рейтинг Зеленського впав до 17%. А шо ви хотіли? Чорна п'ятниця жеж. Далі буде.

**********************

3. В Україні проведено успішні випробування дослідних зразків термобаричної бойової частини з ударним ядром.

Отримані результати відкривають широкі можливості для застосування даної бойової частини перспективних некерованих та керованих (баражуючі боєприпаси, ударні БПЛА) засобах ураження.

***************************

4. Командування Повітряних сил Збройних сил України замовило середній ремонт двох навчально-бойових літаків Су-27УБ .

Роботи проводитимуться на Державному підприємстві «Запорізький державний авіаційний ремонтний завод «МіГремонт».

************************

5. Збройні сили провели вогневу перевірку ракет “Вільха”.

Р624 “Вільха” з дальністю до 70 км було прийнято на озброєння у 2018 році. За Порошенка. Ці ракети серійно виготовляються та постачаються до ЗСУ з 2019 року.

 ************************

На сьогодні все. Дасть Бог день - дасть і панду, а я, протоієрей Олександр Дедюхін вам про них розповім.

Нагадую про репост, лайк та комент. До нових панд.

І не лінуйтеся репостити! Я спостерігаю!!!