"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Зі святим вечором, парафіяни! Панди прийшли. Панди з нами. Панди красунчики.

Хоча спочатку про держпереворот. Зеленський його запланував на завтра. Тобто плануються провокації, щоби під шумок ввести надзвичайний стан, прибрати до загребущих рученят абсолютну владу і продовжувати єрмакувати.

А ось цього дозволяти не можна. Вихід один: пряма демократія, Майдан і мирний протест. 19.00, 1 грудня, Майдан Незалежності.

Тепер власне до панд.

*************************************

1. Конституційний Суд послав Зеленського. Він визнав неможливим приведення до присяги суддів, призначених Зеленським. Потерпілий бажав взяти суд під контроль, перенести вибори та царювати вічно. Але схемка не складається. Будєм посмотрєть.

*******************

2. Соціологи вже не не соромляться опускати слуг все нижче. Партія "ЄС" стає одноосібним лідером парламентських перегонів.

А пам'ятаєте я вам на днях писав, що після чорної п'ятниці рейтинг слуг майже катастрофічно впав? Ось тепер ми бачимо цьому документальне підтвердження.

До речі, можливо ви звернули увагу, що деякі новини з'являються спочатку у пандах, а вже на другій день у порталах новин? А чому? Тому що з нами панди і святий Миколай. Отже не забувайте робити репост і ваші читачі дізнаються про гарні новини першими.

**********************

3. Роман Соха, мажоритарник публічно вийшов із партії слуг. Він пояснив цей вчинок тим, що не може бути більше з Зеленським. Ми зауважуємо: жодна нормальна людина бути із Зеленським ніколи не могла, але тенденція нам подобається. Ще недавно із слуг виключали у якості покарання. Зараз Соха пішов сам. Незабаром депутати від Зе будуть голосити, що їх тримали у фракції силою, забрали паспорти, катували та погрожували родичам.

До речі, для офіційного розвалу монобільшості достатньо виходу з неї 11 депутатів. Хто встигне перший?

****************************

4. Влада продовжує душити науковців-патріотів.

Міносвіти вирішило не присуджувати Іллі Киві науковий ступінь та покарало науковців, які це погоджували Атестаційна колегія Міністерства освіти і науки України скасувала рішення спецради Інституту підготовки кадрів держслужби зайнятості про присудження Іллі Ківі наукового ступеня кандидата наук з держуправління.

Яка сумна новина!

***************************

5. “Мотор Січ” вийшла на “фінішну пряму” в організації серійного виробництва повністю українських гелікоптерів.

Приватна компанія “Мотор Січ”, яка входить до ГС “Ліга оборонних підприємств України”, повідомила про вихід на “фінішну пряму” у початку виробництва повністю українських гелікоптерів кількох моделей.

Чудово.

**********************************

На сьогодні все. Дасть Бог день - дасть і панду, а я, протоієрей Олександр Дедюхін вам про них розповім.

Нагадую про репост, лайк та комент. До нових панд.