"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Зі святим вечором, парафіяни!

Народ на Майдані. Зеленський тремтить від власної вигадки про переворот. Хоча, судячи з усього, риторику Брежнєва він всмоктав з молоком мами Ріми, а тепер намагається нас переконати, що головне побудувати повітряні замки у своїй голові. Але ми розумні. Ми в курсі, що немає більшої біди, ніж зелена голова. Ми не будемо вестися на пусті обіцянки величезних надоїв. Ми продовжуємо писати сценарій фільму "Володимир Олександрович змінює професію". І переходимо до наших пухнастих пандов.

******************************

1. Президент Петро Порошенко зустрівся з Президентом Європейської народної партії, великим другом України Дональдом Туском.

Президенти обговорили сучасні виклики, перед якими постали Україна та Європейський Союз внаслідок російської гібридної агресії, та засудили цілеспрямоване загострення Росією ситуації на кордонах через концентрацію військ і використання мігрантів для дестабілізації ситуації.

Ну, загалом, серйозна розмова двох впливових світових лідерів.

А Зеленський, до речі, на зустріч не прийшов. Наші панди регочуть, показують йому середні пальці та кажуть, що то він Петра Олексійовича злякався.

***************************

2. Тепер про рейтинги. Майже 60% виборців не підтримують балотування Зеленського на другій термін. Панди наголошують, що він ще за перший не відсидів.

Більше половини наголошують, що він неспроможний бути верховним головнокомандувачем.

На запитання, хто з українських президентів найкраще справлявся з обов’язками керівника зовнішньої політики найбільше респондентів називали Петра Порошенка (25%).

Тенденції зрозумілі. Ми з пандами давно про них говорили. А після Нового року рейтинги ще впадуть і тоді почнуться бунти партійних осередків слуг по регіонам. Панди смажать попкорн.

***************************

3. Передане Бельгією українським науковцям науково-дослідне судно «Борис Александров» (раніше – Belgica) готується до першого походу у новому статусі в грудні. Зараз судно стоїть на одному з причалів Одеського морського торговельного порту і чекає на новий рейс, який має відбутись після 15 грудня.

Сім футів під кілем!

****************************

4. Українські ЗРК вчилися протистояти найсучаснішим засобам радіоелектронної боротьби.

Розрахунки зенітних ракетних комплексів Збройних сил України вчаться воювати в умовах, коли повітряні цілі прикриті “захисною парасолькою” систем радіоелектронної боротьби.

*****************************

5. Ну і на останок ще одна мілітаріпанда.

На державному підприємстві “Харківський бронетанковий завод” вперше провели глибоку модернізацію командирського танка Т-64БВК. Оновлену техніку вже успішно випробували.

Т-64БВК оснастили сучасними приладами спостереження.

Крім того, в танках замінили прилади освітлення, радіостанцію, апаратуру внутрішнього зв’язку й комунікації, передні викидні щитки тощо.

Як відомо, Т-64БВ і з Т-64Б становлять основу танкових військ Сухопутних військ України. Головна зброя цих машин — гармата 125 мм з ефективною дальністю вогню до 5 км.

***************************

На сьогодні все. Дасть Бог день - дасть і панду, а я, протоієрей Олександр Дедюхін вам про них розповім. З вас репост, лайк, комент, бо професія у вас така - обіймателі панд.

До речі, в мене питання виникло. А обіцяний держпереворот від Зеленського вже можна записувати в невиконані обіцянки, чи ще ні?

І на останок. в нас все не так вже і погано, якщо ми навчимося відстоювати Україну. Наприклад, у Тувалу (держава у Полінезії) все ще гірше. У зв'язку з тим, що рівень Світового океану піднімається, вона взагалі може бути незабаром покрита водою. Уряд країни шукає місце для переїзду 11 тисяч громадян.

Не сумуємо, боротьба триває. Слава Україні!