"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Зі святим вечором, парафіяни! Панди прийшли розважити вас та додати гарного настрою в день ЗСУ. Вони штовхають мене в спину і вимагають розповідати все швидко і без зайвого моралізаторства. Ну а я слухаюсь і починаю.

*******************

1. З Днем ЗСУ!

Зродились ми великої години,

З пожеж війни і з полум'я вогнів,

Плекав нас біль по втраті України,

Кормив нас гнів і злість на ворогів.

До цього можу додати лише те, що армією ми всіляко можемо пишатися. Збройні Сили України посіли 25 місце у рейтингу найпотужніших армій світу. А саме головне нашим ЗСУ ми можемо довіряти свої життя та життя наших родин. Це найвищій показник якості та гідності. Смерть ворогам!

****************

2. Наш улюблений Діма Піськов, котрий працює у сцаря пуйла менделью, озвучив "суворі вимоги" туалетного путьонка до Джо Байдена, котрий, нагадаю, працює у Білому Домі головним лобістом українських інтересів та агентом Порошенка. Так от, Піськов здвинув брови і грізно пообіцяв, що герой пісеньки про ла-ла-ла буде вимагати у нашого Байди "гарантій ненападу Києва на Донбас". А ви пам'ятаєте як ще два дні тому вони рішуче малювали захоплення всієї Лівобережної України? А день тому вимагали "гарантій невступу України до НАТО?

Нічого, пройде час і вони будуть жорстко ставити умову не руйнувати москву, а пізніше щоби їх включили до програми "нафта у обмін на харчи".

Але зауважу, ця панда можлива лише завдяки надзвичайним дипломатичним зусиллям нашого Гетьмана. Бач як пекельних санкцій злякакалися.

*********************

3. Верховний Суд остаточно підтвердив вирок Віктору Януковичу за держзраду. Рішення щодо касаційних скарг адвокатів судді оголосили 6 грудня. Вони постановили залишити без змін вирок Оболонського райсуду Києва від 24 січня 2019 року, а також ухвали апеляційних судів.

Держзраднику Зеленському приготуватися.

********************************

4. Тепер три регіональних панди для вас.

Полтавський онкодиспансер замовив у швейцарської компанії лінійний прискорювач Halcyon для променевого лікування онкозахворювань. Обладнання такого рівня в Україні можна знайти хіба що у містах-мільйонниках. І вже скоро воно стане доступним й для пацієнтів у Полтаві.

У Запоріжжі, завдяки сприянню нашого неперевершеного Валєри Прозапаса і фракції "ЄС" міськради, у сквері Прикордонників розмістили "Залізний трон Сходу", зварений ще у 2016-му з уламків бойової техніки та залишків снарядів від ворожих обстрілів.

У Харкові, повідомляє нам Олена Білевцова, є ІТ компанія, котра повністю відмовилася від написання сайтів мовою окупантів, є повністю українізований навчальний центр, при чому не просто у сфері документообігу, а і у спілкуванні.

Отже ми повільно, але впевнено спускаємося з гори.

**********************************

5. Ну і на завершення мілітарі панди.

Для старту будівництва заводу Baykar в Україні вже зареєстрована компанія та придбана земельна ділянка для майбутнього підприємства. Далі буде.

Державне підприємство «Завод 410 ЦА», яке входить до складу ДК «Укроборонпром», завершило капітальний ремонт з модернізацією військово-транспортного літака Ан-26 для Повітряних Сил Збройних сил України

Підрозділи Збройних Сил України, що виконують завдання в зоні проведення Операції об’єднаних сил, справді мають на озброєнні протитанкові ракетні комплекси FGM-148 Javelin.

*****************************

На сьогодні достатньо. Дасть Бог день, дасть і панду, а я, протоієрей Олександр Дедюхін вам про них розповім.