"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Зі святим вечором, парафіяни! Панди в хату - радість в дім.

Знаєте, коли я ходив у садочок, мама щодня мені казала: синочку, веди себе гарно! Я так і робив. Слухався виховательку і особливих зауважень до мене не було. А одного разу мама не сказала чотирьохрічному Дедюхіну, щоби він себе поводив гарно. І тоді я організував втечу самого себе та ще декількох хлопців під час прогулянки із садочка на якісь далекий пустир з якого ми спостерігали за літаками. Втеча була проведена через дірку у паркані, так, щоби одразу ніхто не зміг зникнення виявити. Коли нас знайшли, ми лежали у пилюці та мрійливо дивилися в небо на срібних птахів, сповнені своїх хлопчачих мрій... Потім, звісно, мене батьки почали лаяти та ставити у кут, та питати, мовляв, чого ти так погано себе повів? Я відповідав, що все це через те, що цього дня мама мені не сказала, щоби я поводив себе гарно.

До чого тут ця історія? - спитаєте ви. А до того, що я щодня вам нагадую, що панди потребують комента, вподобайки та репосту, а вчора про це не нагадав і реакций на пандів було менше, ніж зазвичай. Тому одразу нагадую: вбодобайка, комент та репост є обов'язковими. Пандам без цього важко. Зараз вони прийдуть, за хвилину.

***

1. Перемовини Байдена та сцаря балалайні.

З одного боку, ми чудово розуміємо, що перемовини про Україну без України - це провал на дипломатичному фронті. Але з іншого, уявляєте якби до цієї відеоконференції підключився Зеленський? Спочатку Джо косився б оком в його сторону та думав про себе: "ну що то за дурник, схожій на несмішного клована? А потім би, після розмови, зіцпрезидент почав би всілякі нісенітниці молоти та зміст конференції перекручувати. Хай краще без нього балакають. А я вам розповім про що буде розмова.

До речі, стенограму цієї розмови ви без проблем зможете отримати у відкритому доступі років за 50, а поки що слухайте що ми вам з пандами про цю зустріч розповімо.

Що белькотітеме туалетний путьонок, здогадатися не важко, бо воно пуйло, а також всі його останні бажання озвучив Лавров на нещодавній зустрічі міністрів ОБСЄ. Там і гарантії нерозширення НАТО, невтручання США у сферу інтересів бурятіїї іт.д. і т.п.

А що на все це буде відповідати Байден, ми знаємо зі слів Петра Порошенко, котрий чітко окреслив червоні лінії та передає своє послання через свого і нашого друга - президента США.

Росія не має права ветувати розширення НАТО.

Передумовою будь-яких перемовин є відновлення українського суверенітету та повернення Донбасу та Криму.

Термінове відновлення Нормандського формату.

Як бачимо, ніякої здачі українських інтересів не передбачається. Тому це панда, не сумнівайтеся.

****

2. На росії планують прийняти закон про примусову евакуацію та масові захоронення.

В проекті цього закону заплановано переміщення евакуйованих осіб пішими колонами по 500 чоловік під конвоєм. В день ці колони мають проходити по 30-40 км., якщо не буде знайдено підходящого транспорту, та прийти у "безпечні" місця.

На кожну 1000 "врятованих" виділяється 10 лікарняних койко-місць та 7 банних місць.

Але на кожного померлого має бути виділене 2 метри землі.

Запорєбріковський гуманізм на марші.

Цей чудовий закон має запрацювати з весни 2022 року.

Напевно готуються до відступу з Криму, Донбасу та звільнення Кубані. Хай ідуть! Навіщо нам ті нероби?

І після такого ви ще думаєте нападе чи не нападе пуйло, йому своїх громадян треба ховати. Не до нападів на нас.

***

3. Під час спілкування журналістів видання зі своїми джерелами в уряді Туреччини й керівництві виробника зброї Baykar, з’ясувалося, що Україна отримає щонайменше 24 безпілотних літальних апаратів. Загалом країна отримала “значно більше” “Байрактарів”, ніж повідомляли офіційні джерела.

Крім того, в Україні побудують свій завод для посилання Божої милості у тротиловому еквіваленті з небес на голову окупантів.

А взагалі, щоб ви знали, Україна вже замовила у Туреччини військову продукцію на суму в понад 123 мільйонів доларів.

***

4. Оксана Лук'янчук нам повідомляє, що у Рівному у Центральній міській лікарні відбулася успішна трансплантація серця.

Людина отримала шанс жити далі, а наші медикі в черговий раз підтвердили свою професійність.

***

5. Державне підприємство «Антонов» поставить Державній службі України з надзвичайних ситуацій (ДСНС) пожежний літак Ан-32П

Літак Ан-32П позначається як транспортний літак спеціального призначення та призначений для гасіння лісових пожеж, перевезення і десантування пожежників і спеціальних вантажів, необхідних для гасіння пожеж.

Теж вкрай необхідна техніка.

***

На сьогодні достатньо. Дасть Бог день, дасть і панду, а я, протоієрей Олександр Дедюхін вам про них розповім. Не забувайте про репост, вподобайку та комент! Я вам про це сьогодні тричі нагадав!