"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Зі святим вечором, парафіяни! Панди в хату - радість в дім!

Вчора ви були молодці. Гарно репостили та коментували. Мабуть через те, що я вам про це нагадав. Значить і я теж молодець. І нових пандів є в мене. Хоча перш, ніж перейти до нових пандів, я таки поясню вчорашню панду про масові захоронення і примусову евакуацію. Ну чого ви такі патологічні всепропальщики? Ви чомусь вже намалювали картинку як по Україні маршируют бурятські батири та гонять вас під конвоєм? Жах якісь. Сходіть почитайте запорєбріковські пабліки. Приймаючи такий закон, чухонці готуються до наступу НАТО. Я не шуткую. Вони вже посипали голову попелом. Вони вже готові здаватися на милість переможців. Вони вже готові формувати ті колони про які я вам вчора писав. Тому вони і лякаються вступу України до НАТО, бо розуміють, що американці та канадці навряд схочуть брати москву, а от українці це вже робили і радісно готові повторити знов, бо можемо. Звісно, якщо ви не будете нити, хнюпати та винесете Зеленського з ОПи.

******************************

1. Як ми з пандами вчора казали, Джо Байден на зустрічі з пуйлом московським виступив на підтримку територіальної цілісності України та відмовив кремлівському карлику у праві вето балалайні на вступ України до НАТО. Ніяких геополітичних обмінів не відбулося. До того ж Джо Джозефовіч пообіцяв зустрітися з путьонком незабаром ще раз та суворо спитати як він виконує настанови санітарів і подивитися чи допомогли клізми, поставлені вчора.

**************************

2. Для того, щоби пуйло не думало, що йому може все зійти з рук і добрі санітари не помітять дрібних капостей біля українського кордону, лідери Євросоюзу на саміті наступного тижня затвердять продовження економічних санкцій проти Росії ще на шість місяців.

Також будуть введені санкції проти ПВК "Вагнер" і будуть додані до санкційного списку люди з вагнеровцями пов'язані. Чудова новина.

Але, для встановлення миру необхідно провести ще багато роботи, вважає Петро Порошенко і продовжує дипломатичну роботу на захист українських інтересів.

Головне, щоби зіцпрезидент не заважав. І Єрмак.

*************************

3. Третьою буде кінематографічна панда, котру нам надіслала Оксана Лук'янчук.

В Україні представили перший трейлер історичного екшену «Довбуш», який вийде на великі екрани 12 травня 2022 року.

Творці обіцяють багато екшену, що у поєднанні зі справжніми емоціями оживить легенду про славетного Довбуша — борця за незалежність, справжнього володаря Чорногори.

Подивимось - підтримуємо українське кіно.

*****************

4. Українські студенти Дніпровського національного університету Павло Герман та Ілля Волков розробили мікроскопічний трекер WheelKeep, який вмонтовується у кермову колонку велосипеда, залишаючись непомітним. Це така сучасна протиугінна система.

Якщо хтось рухає велосипед, користувач отримує сповіщення на смартфон. Також є можливість відстежувати байк на Google Maps. Цей проєкт — це вже майже готовий стартап, а технології, котрі вони розробляють, з наступного року можуть з’явитися у веломагазинах по всій Україні.

Чудова новина, і головне дієва та корисна. Це я вам кажу як людина в котрої декілька великів стиріли. Два прямо з церкви, до речі))

*****************************

5. І на останок ваші улюблені мілітарі-панди.

Американські фахівці з питань оцінки системи протиповітряної оборони (ППО) минулого тижня працювали в Повітряних Силах Збройних Сил України.

Зазначимо, що надання допомоги Україні в розбудові її протиповітряного та протиракетного потенціалу обговорювалось у Міністерстві оборони під час візиту до України американських сенаторів у вересні цього року.

Патрульні катери FPB 98 MKI, які побудує французька OCEA для української Морської охорони отримають вітчизняне озброєння. Кожне судно буде оснащене сучасними системами оптико-електронного спостереження, RIB-човнами для оглядових груп прикордонників, а також вітчизняним озброєнням: артилерійською установкою і кулеметами.

Десантно-штурмові війська ЗС України розпочинають підконтрольну експлуатацію шести мобільних мінометних установок БАРС 8ММК. Техніка призначена для підтримки дій механізованих підрозділів під час боротьби з рейдовими загонами, диверсійно-розвідувальними групами, для контрбатарейної боротьби тощо.

На бойове чергування з протиповітряної оборони країни заступив полк озброєний модернізованим ЗРК «Бук М1», який оснащено сучасними станціями виявлення повітряних цілей вітчизняного виробництва.

ПрАТ “Науково-виробниче об’єднання “Практика”, в рамках виконання державного оборонного замовлення 2021 року, виконала великий контракт на постачання для Збройних сил України новітніх броньованих бойових колісних машин (ББКМ) “Козак-2М1”, котрі мають нову конструкцію – суцільнонесучий корпус з повністю незалежною підвіскою, створений в Україні.

**********************

На сьогодні все. Дасть Бог день - дасть і панду, а я, протоієрей Олександр Дедюхін вам обов'язково про них розповім. Звісно, якщо ви будете пандів репостити, коментувати та лайкати.

До нових панд.