"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Зі святим вечором, парафіяни! Ніщо не зупинить час пандів, котрий настав. Радіймо разом. Для всепропальщиків, зрадофілітіків та інших песимістів раджу почитати пост про дона Хусто Гал'єго Мартинеса в мене на сторінці. Людина не змогла залишатися у монастирі через хворобу, але знайшла в собі сили будувати самотужки величезний храм з будівельних відходів. Хвороба відступила и прожив він 95 років без ниття та з улюбленою справою та з надією та любов'ю.

Отже, Ной не нив і ви не нийте, краще пандами насолоджуйтесь, репостіть та коментуйте їх.

**************************************

1. Про відеоконференцію Байдена з пуйлом я вже писав, а тепер напишу про наслідки.

Перш, ніж поговорити з Зеленським, представники Заходу вислухали Порошенка.

Президент Петро Порошенко по відеозв'язку провів розмову з учасниками онлайн конференції Ради закордонних справ США: «Демократія або автократія: чому важлива Україна?».

Петро Порошенко подякував Сполученим Штатам, Великобританії, Франції та всім державам-членам Європейського Союзу за реакцію на агресивні провокації путьонка. Президент сказав, що треба зробити аби вирішити проблему. Це:

- пекельні санкції проти Росії;

- стратегічне рішення про вступ України до ЄС;

- санкції проти "Північного потоку-2";

- надання Україні летальної зброї;

- підтримка реформ в Україні.

Отже, Джо Джозефовіч, перш, ніж поставити перед фактом Володимира Олександровича, спочатку вислухав позицію Петра Олексійовича.

Так і має бути. Спочатку Президент, а потім всі інші.

**********************

2. США запровадили особисті санкції проти Портного, на прізвисько "собачий рот". Нагадаю, що свою клічку, цей видатний діяч епохи Януковича та Зеленського отримав за потік бруду, котрий з нього лився на адресу Петра Порошенко та намагання вплинути на суди та прокуратуру з вимогами ув'язнити Президента. Президент, як ми бачимо, гарно себе почуває, продовжує будувати антипутінську коаліцію, а Портнов змушений підкорятися узді та кнуту.

До речі, сьогодні офіс генпрокурорши заявив, що ніяких підозр Порошенку вручати не планує, хоча ще пару днів тому вони хотіли це зробити.

От що значить коли Олексійович з Джозефовічем трішки поспівали "батько наш Бандера..."

*************************

3. Панди наших читачів. Сьогодні в цій рубриці Катерина Парфьонова. Вона розповідає, що хлопець з Вінниці переміг з ідеєю Лего "один вдома" у конкурсі для дорослих. Тепер його витвір будуть збирати по всьому світу, а він матиме 1% з продаж.

*************************

4. До України прибули останні два з замовлених гелікоптерів Airbus H145. Вони слугуватимуть Нацполіції України.

З Литви військово-транспортним літаком Alenia C-27J доставили військову допомогу для України. Всього Литвою буде передано Збройним Силам України 490 бронежилетів на суму понад 617 тисяч євро і стільки ж балістичних поясів на понад 59 тисяч євро.

На військовому аеродромі в Озерному Збройним Силам України було передано партію авіаційної техніки, серед яких три відремонтованих літаки та гелікоптер.

Прессекретар Пентагону Джон Кірбі повідомив, що США відправлять стрілецьку зброю та боєприпаси до України цього тижня.

**********************

5. Ну і наостанок пару мімішних панд.

У Віфлеємі, місті, де народився Христос, вже поставили і нарядили ялинку, та запалили Різдвяну Зірку. Віфлеємці сподіваються, що омікрон не спортить Різдво.

А у Антарктиду прийшло літо, і біля української станції народилися щасливі пінгвинятка. А щасливі вони у квадраті, бо ніколи у своєму життю не побачать Зеленського. От повезло пташкам. Правда жеж? Хай ростуть здорові та гарні.

*******************

А в мене сьогодні все. Дасть Бог день - дасть і панду, я а, протоієрей Олександр Дедюхін вам про них розповім. До нових панд. Не забувайте про репости, вподобайки та комети.

До речі, Ной свій ковчег будував 100 років. І не нив, а у вас лише 2.5 роки Зеленський і недовго йому залишилося.