"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Зі святим вечором, парафіяни! Ви сьогодні були чемними і панди до вас завітали.

Знов почну з заспокоєння всєпропальщиків і сердитих на те, що тризуб на баштах московського кремля буде встановлений кривувато. Вчора вони засмутилися через те, що санкції ввели лише проти Портного. А де Коломойський? А де Зеленський? Питають вони. США знов нас кинули! - волають нещасні.

Ех, діти мої. Ну чому вам знов і знов потрібно розжовувати та повторювати одне те саме. США тому і сама могутня держава у світі, що вони не криком беруть, не шапками закидують ворога, а мають високоточну зброю, котру використовують в потрібному місці та в потрібний час. Так і з санкціями та й з іншими інструментами тиску. Дивіться на красу гри.

Спочатку Джо Джозефовіч подзвонив найвеличнішому із запізненням на годину. Уявляєте як потерпілий цю годину нервував? Потім півтори години пан директор Байден вичитував третьокласника Вову за погану поведінку, розповідав про вовчій квіток, санкції та інші наслідки дрібного хуліганства. Ви мене спитаєте звідки я це знаю? Ну по-перше, в мене в агентах не лише панди, але й ангели. А по-друге, судіть самі. Після півтори години розмови Зеленський лише спромігся видавити з себе, що вони з Байденом обговорили можливі шляхи вирішення "конфлікту на Донбасі" та внутрішні українські реформи. Все. Але Держдеп США, коли ввів санкції проти Портнова, наголосив, що санкції ці введені за зговір з діючою посадовою особою у 2019 році. І ось тут саме цікаво хто ця "посадова особа" - точно не Єрмак, бо для Держдепа його посада - фасувальник канцтоварів. Значить лишається Зеленський, котрий спав і мріяв, що посадить Порошенко і використовував для цього Портнова.

А Коломойський? - питають всепропальщики. А з Коломойським теж все просто. Судячи з усього, директор Байден пропонує з Коломойським розібратися Вові. Так вони посваряться і їх обох легше буде брати.

Ну досить. Я сьогодні чомусь занадто розійшовся, а часу обмаль. Тому давайте до панд перейдемо.

******************

1. Марків остаточно виправданий італійським судом.

Верховний касаційний суд Рима, третя і найвища інстанція, відхилив усі клопотання сторони обвинувачення і залишив у силі виправдальний вирок апеляційного суду для українського гвардійця Віталія Марківа.

Це дуже важлива для іміджу України перемога. Тепер необхідно вимагати з проросійських макаронників компенсації.

****************

2. Український приватний музей костюму та стилю Victoria Museum, присвячений міській моді України 1830−1920 років, відкритий у Києві у 2017 році колекціонеркою Вікторією Лисенко претендує на премію EMYA 2022.

**************************

3. Український безпілотник ACS-3M отримав нові спроможності. Тепер пташка отримала функцію передачі управління камерою дрона від оператора БпЛА до військового, що перебуває безпосередньо на полі бою.

**********

4. Естонія передасть ЗСУ польовий шпиталь.

За стандартами НАТО, шпиталь другого ешелону (Role/Echelon 2) зазвичай надається підрозділу рівня бригади або більше, хоча медична підтримка може надаватися й залежно від оперативних вимог. Шпиталь має забезпечити евакуацію з медпунктів першого ешелону (Role/Echelon 1), сортування та реанімацію, лікування та утримання пацієнтів до повернення на службу чи евакуації, а також надавати невідкладну стоматологічну допомогу.

***

5. Сміттєпереробний завод у Житомирі запустять вже у січні 2022 року.

Завод працюватиме в автоматичному режимі, та невелика кількість персоналу обслуговуватимуть систему та контролюватимуть, як працює сучасне обладнання. З понеділка хорватські інженери вже навчатимуть працівників. Установка обладнання та його запуск займуть два місяці.

Наступним кроком, буде будівництво ТЕЦ, яка спалюватиме RDF-паливо від майбутнього сміттєпереробного заводу.

***

На сьогодні все. Дасть Бог день - дасть і панду, а я, протоієрей Олександр Дедюхін вам про них розповім.

Не забувайте про репост, вподобайку, комент. У панд від цього збільшується жир та пухнастість, в мене покращується настрій, а вам посміхається щастя.