"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Зі святим вечором, парафіяни! В нас субота, а це означає, що у пухнастих пандів вихідного немає. І Це добре.

Але для початку я вам розповім анекдот з церковного життя.

Приходить на парафію новий священник, відслужив службу, а потім, коли приходить час проповіді, він питає у прихожан:

- Знаєте, що я вам сьогодні розповім? Ну всі ж такі відповідають:

- Ні, не знаємо!

- Ну якщо не знаєте, то нічого я вам і не скажу.

І пішов. За тиждень знов служба, він виходить і знов питає:

- Знаєте, що я вам сьогодні розповім?

Ну а всі у відповідь кажуть:

- Знаємо!

- Ну а якщо ви все знаєте, то який сенс вам щось розповідати.

І знов пішов, тоді парафіяни домовились, щоб наступного разу половина казала "знаємо", а друга "не знаємо".

Наступає третя неділя. Пан отець питає як завжди:

- Знаєте, що я вам сьогодні розповім?

І тут, як домовлялися, одна половина каже "знаємо", а друга "не знаємо", тоді священник каже:

- Ну тоді нехай ті, що знають, розкажуть тим, хто не знає. І пішов.

Це я до чого розповів. В ідеалі треба, щоби ті з вас, хто знають панд, розповіли тим, хто не знає, а я дивився на все це з висоти свого дивану і радів. Тому я дуже вдячний тим, хто присилає пандів.

1. Олена Білевцова повідомляє.

11.12.2021 На танковому полігоні НТУ ХПІ пройшли чергові тренування ТРО з Харкову та областей. Кількість людей перевищила очікування але організатори грамотно справились. Ми з чоловіком відвідали захід... Навчились шикуватись, розділятись на підрозділи, слухатись командира. Бачили як працює СБУ при захопленні злочинців. Як працюють військові коптери. Дивились роботу кінологів. Прослухали базову інформацію від саперів. Над нами проїжджали танки. Також була смуга перешкод та короткий курс з медицини і купу всього цікавого. Там було круто і суперово. Мені самій аж в армію захотілося.

Бачите яка зла бандерівка? Сама пішла, чоловіка взяла і до армії захотіла, мабуть незабаром москву захоче взяти. Молодець.

******************

2. Президент Порошенко слушно зауважив, що буде війна чи ні ніхто не знає. В першу чергу путін. (Тут від себе я можу додати, путін нічого напевне не може знати, бо воно пуйло). Але, Гетьман наголошує, що українська влада повинна демонструвати активну позицію у безпекових переговорах з міжнародними партнерами. Світ повинен бачити нашу готовність діяти. І тоді ніхто не дозволить пуйлу змінювати порядок ні в Україні, ні у Європі.

У чому панда? - спитаєте ви. А у тому, що все залежить від нас. І це прекрасно. Головне не лякатися і не здаватися. (можливо про це я колись анекдот теж розповім. Він в мене є)

**********************

3. Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг відхилив вимогу Росії до Заходу щодо недопущення приєднання України до Північноатлантичного альянсу.

Це так, якщо говорити мовою дипломатії. А, якщо по-простому, Єнс Торвальдович послав пуйла у пішу еротичну мандрівку. Ібо нєфіг.

*************************

4. Сполучені Штати Америки в рамках пакету військової допомоги передали Україні 30 пускових установок протитанкових ракетних комплексів Javelin та 180 ракет.

Це означає мінімум 150 дохлих бурятських танків, котрі потім можна буде здати на металобрухт.

****************************

5. Прикарпатські рятувальники презентували систему GРS-моніторингу для вдосконалення безпеки туристів. Мобільний застосунок «Порятунок в горах» призначений для передачі сигналів «SOS» з географічними координатами у разі виникненні надзвичайних подій в гірській місцевості. Функціонал додатку дозволяє верифікованим користувачам при потраплянні в складні ситуації в гірській місцевості одним натиском відправляти до гірської пошуково-рятувальної служби повідомлення про надзвичайну ситуацію із точними координатами місця події.

Вже за декілька днів його можна буде завантажити із Play Market.

Чудово. Тут я згадую одну нашу парафіянку, котра заблукала під час пошуку грибів. Тоді МНС за допомогою мобільного телефона вивела красуню до залізниці і затятих ПЦУшників-порохоботів не стало у світі менше. Тепер це буде ще простіше. Але бережіть себе, тренуйтеся. Нам ще світове панування українців стверджувати доведеться.

*********************************

На сьогодні все. Дасть Бог день - дасть і панду, а я, протоієрей Олександр Дедюхін вам про них розповім. Репост, вподобайка та комент збільшують поголів'я панд, тверезість думки та твердість руки. Переможемо.