"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Зі святим вечором, парафіяни! В нас неділя. Панди є, але в мене часу не дуже. Тому сьогодні коротко, але одну важливу річ зауважу. Все в нас майже так, як я вчора у пролозі до пандів розповідав: ті, хто знають пандів, розповідають тим, хто не знає. А це величезна та важлива справа. Давайте і надалі домовимося так робити. Тільки в мене одне невеличке технічне зауваження. Пандів не мені в лічку слати, а прямо сюди, у коменти. Бо, чесно кажучі, в лічці вони загубитися можуть випадково. А це не добре. Досить нам заблудшого президента з командою. А от заблудших панд не треба.

Сьогодні в нас пандогонами виявилися Однорог Петро та Оксана Лук'янчук. Подякуйте їм за знайдену інфу, а я її лише трішки перекажу.

*********************************

1. Сьогодні, 12 грудня, в Україні святкують День Сухопутних військ України. Те, що наші сухопутні війська такі міцні, безумовно, треба дякувати Президенту Порошенко, але і найкращій верховний головнокомандувач не зможе з гімна кулю зліпити. Тому ми розуміємо, що сухопутні війська - приклад доблесті, відваги та честі, і вони прийняли на себе найбільший удар від агресора. Вистояли і тепер продовжують кувати нашу перемогу.

Слава Україні! Слава нашим героям!

******************************

2. Українські патріоти заблокували радіостанцію окупантів, яка транслювала ворожу пропаганду на Авдіївку.

Ібо нєфіг.

******************************

3. У Туреччині пройде міжнародний шаховий турнір, присвячений Першому Курултаю кримськотатарського народу. Чим більше світова спільнота різними подіями, у тому числі і такими, привертає увагу до проблем України, пов'язаних з агресією балалайні, тим швидше здохне один туалетний путьонок з кремля.

*******************************

4. Велика Британія вирішила, що ображатися на Зеленського за "вєлікабрітанців" не варто, та заявила про надання додатково одного мільярда фунтів стерлінгів на реалізацію торговельних та інвестиційних проєктів з України.

***********************

5. На харківському машинобудівному заводі «Корум Світло шахтаря» проведено успішні тести електромобіля, який керується в мережі 5G.

То є прекрасно. Можливо тоді такі п'яниці як Трухін не будуть бухіми за кермо сідати, а довіряться автопілоту.

У всіх 5G підключено, всі чипувалися?

****************************

На сьогодні все. Дасть Бог день - дасть і панду, а я, протоієрей Олександр Дедюхін вам про них розповім. Репост, вподобайка та комент збільшують поголів'я панд, тверезість думки та твердість руки. До нових панд.