"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Зі святим вечором, парафіяни! Панди знов тут. Починаємо.

***********************

1. В Україні головним пандоутворювочем є Петро Олексійович Порошенко. А з ним і вся порохоботська рать. Нам це відомо. І от сьогодні в черговий раз Гетьман передав черговий комплекс відеоспостереження для військових 25-й ОПДБр. Кошти на цей комплекс збирали всі ми разом, коли перераховували свою допомогу на рахунки "Справи Громад", це половина необхідної суми, а другу половину надав, як завжди, Фонд Порошенко. Ми разом продовжуємо реалізовувати унікальний проект — встановлення і оснащення всієї лінії зіткнення системою відеорозвідки та спостереження. Це – прилади нічного бачення, камери з великим зумом, які чітко відзначають будь-який рух ворожих сил. Зараз із урахуванням підвищення напруження на фронті — це ще додаткові переваги.

Бонусом до системи відеоспостереження ішли мандарини. Багато мандаринів. Наколотих чи ні, ми узнаємо незабаром. Але на один момент я хочу звернути вашу увагу. На блок-пості Порошенко впізнали одразу, віддали честь, заселфілися і ні в кого не виникало питання хто він такий. А також я впевнений, коли відео цього відвідування блок-посту попаде у мережу, про Порошенко будуть в черговий раз говорити лише гарні слова.

От що гарна оптика та мандарини роблять.

Ось реквізити за допомогою яких ви зможете зміцнити захист наших позицій.

ТІЛЬКИ ДЛЯ ПРИВАТ 24

№ карти 5169 3305 2068 6400

Для ІНШИХ банків:

№ карти 5375 4115 0177 8331

Або за реквізитами:

IBAN рахунок UA193052990000026002016226051

код ЄДРПОУ/ІПН 42992954

Назва банку: АТ КБ "ПРИВАТБАНК"

Найменування отримувача:ГО СОЛIДАРНА СПРАВА ГРОМАД

Призначення платежу: благодійна безповоротня допомога на користь ГО від ПІБ

**************************

2. Нові рейтинги під'їхали. Тепер від КМІСу. Знов ЄС на першому місці. І це ще не зима. Набирайте багато попкорну, парафіяни. Буде весело.

**********************

3. Тут будуть панди наших читачів. До постійних вже пандоносців: Оксани Лук'янчук та Петра Однорога приєднується Сергій Заграничний.

У Києві, дитячий садок #521.На даху встановлюють сонячні батареї. Зелена енергетика рулить.

Міжнародна федерація гімнастики визнала і затвердила новий елемент, який уперше виконав 18-річний українець Ілля Ковтун. Новий елемент у гімнастиці виконується на паралельних брусах і містить переворот з упору на руках, а потім поворот на чверть обороту до бруса. Саме такий трюк виконав українець на змаганнях Кубка світу зі спортивної гімнастики у словенському місті Копер у вересні 2021 року. Елемент так і називається. "ковтун".

Світлофори, котрі обладнані світлодіодними консолями та світяться разом з опорами, раніше були встановлені у різних містах України, а зараз вже добралися і до Ірпеня. Їх насправді важко не помітити.

********************************

4. На українсько-турецькому заводі, що будують поблизу Василькова Обухівського району на Київщині, вироблятимуть ударні безпілотники типу ANKA.

Міністерство оборони України планує домовитися із Державного Київського конструкторського бюро «ЛУЧ» про виробництво ще одного дивізіону берегового ракетного комплексу «Нептун».

Збройні сили придбали партію українських димових шашок. Димова шашка призначена для постановки тривалих маскувальних аерозольних завіс механічним і електричним способом з метою приховування дій військ і об’єктів від наземної та повітряної розвідки, прицільних ударів авіації та наземної зброї противника.

*************************

5. Вифлеємський вогонь миру прибув в Україну. Словацькі скаути передали українським пластунам Вифлеємський вогонь миру на міжнародному пункті пропуску «Малий Березний – Убля».

Від Різдва ми не втечемо. І навіть Зеленській не завадить нашому щасливому Різдву.

***************************

На сьогодні все. Дасть Бог день - дасть і панду, а я, протоієрей Олександр Дедюхін вам про них розповім. Всіх Андрієв з Андрієм і нагадаю. Апостол Андрій був як Ной. Він ніколи не нив, а вірою перемагав царства. Будь як Андрій, парафіянин, перемагай!