"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Зі святим вечором, парафіяни! Сьогодні день святої Варвари. А це означає, що день починає збільшуватися, зелень у поганому сенсі вже зівʼяла та готується зовсім здохнути, а зелень в хорошому сенсі незабаром, десь за три місяці вже, почне зʼявлятися, бо прийде весна. І це дуже гарна новина.

А ще запоребриківські дурновоєни призначили Варвару покровителькою ракетних військ росії. Тепер ви розумієте чому в останній час жодна випущена тими чухонцями ракета не досягла цілі? Це все свята Варвара працює. Трішки шкода Вороніж, але не дуже, якщо чесно.

А тепер панди.

*******************

1. Понад 50% українців будуть чинити опір або збройний, або громадянський, у разі збройного нападу Росії на Україну.

Так свідчить соціологія. І результати говорять самі за себе. Ми не здаємось. Ми переможемо в будь-якому випадку. Звісно, важлива ціна, і хочеться, щоби вона не стала занадто великою через дурість зіцпрезидета.

************************

2. Тим часом лідери країн Європейського Союзу на саміті 16 грудня продовжили строк економічних санкцій проти Росії ще на пів року.

А памʼятаєте як раніше росія постійно казала, що санкції ненадовго? Ню-ню.

*********************

3. Українські заклади вищої освіти увійшли до переліку 100 найкращих університетів країн Європи та Середньої Азії.

Це:

Київський національний університет імені Тараса Шевченка – 35 місце у 2022 році (33 місце у 2021 році);

Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» – 63 місце у 2022 році (66 місце у 2021 році);

Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна – 69 місце у 2022 році (67 місце у 2021 році).

Не найкращі результати, але й не гірші.

**************************

4 Юрій Бойко, співголова ОПЗЖ, заявив, що їх фракція готова здати депутатські мандати, щоби кількість депутатів в ВР стала менше 300, і тим самим запустити процес позачергових виборів.

Це прекрасно. Хай найвеличніший нервує.

******************

5. Львівський авіазавод завершить державні випробування винищувача МіГ-29МУ2 у 2022 році.

Державне підприємство «Львівський бронетанковий завод» (ЛБТЗ), яке входить до складу “Укроборонпрому”, успішно завершило капітальний ремонт і модернізацію партії бойових машин піхоти БМП-1.

У ЗСУ сформують підрозділи «дронів-камікадзе». У командуванні Сухопутних військ ЗСУ вважають за необхідне розвивати та удосконалювати форми та способи застосування безпілотних літальних апаратів і роботизованих систем. Бог на поміч.

********************

На сьогодні все. Дасть Бог день — дасть і панду, а я, протоієрей Олександр Дедюхін вам про них розповім.

А тим, хто вважає, що в нас дуже все погано, розповім вам скунса з північної Кореї. Там заборонили сміятися 11 днів, а також показувати хоч яке-небудь щастя. Все через те, що в цьому році відзначається 11 річниця смерті Кім Чен Іра. Також введена заборона на алкоголь та всі види відпочинку.

Ось так. А що буде коли прийде 365 річниця смерті Кім Чен Іра? Уявляєте?

Слава Богу, що Зеленському до абсолютного його забуття вже зовсім мало лишилося.

До нових панд, порохобраття та порохосестри. Не забувайте про лайк, комент та репост. І нехай пребудут з нами панди!