"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Зі святим вечором, парафіяни! Панди знов з нами. Добралися через хуртовину, мудрий нарід і навіть через акуратно розкладену Оленою Зеленською скумбрію по 8 гривень за кілограм.

Тому давайте швиденько обіймемо пухнастих та теплих звіряток та радіємо разом.

*************************

1. Почнемо з рейтингів. В другому турі Порошенко вже обходить Зеленського. На трішки, але Зеленський не здається. Він іде з випередженням графіку. Цю приблизну рівність рейтингів ми очікували лише десь на кінець зими. А тут ще хліб є, а нарід вже віддає перевагу Гетьману. Ну то є добре. Далі буде. Я давно вам про це казав, а панди радісно у такт махали руками та головами. Далі вони дупками будуть вичавлювати вірус Зе-19 з української землі.

************************

2. Через загрозу російського вторгнення в Україну Сполучені Штати Америки залишать власний авіаносець в акваторії Середземного моря, замість перекинути на Близький Схід.

До ударної групи ВМС США, окрім авіаносця, входять також кораблі супроводження: крейсер USS San Jacinto й есмінці USS Cole, USS Bainbridge, USS Gravely та USS Jason Dunham. Також там присутній фрегат Королівських ВМС Норвегії HNoMS Fridtjof Nansen.

*********************

3. Космоснаш.

В Україні випробували наземний сегмент управління супутника дистанційного зондування «Січ 2-30».

Проводилось тестування наземного комплексу управління та наземного інформаційного комплексу. Відпрацьовувалася взаємодія центру управління польотами зі станціями управління.

*******************

4. Державне підприємство “Антонов” продемонструвало військово-транспортний літак Ан-178-100Р, призначений для проведення льотних сертифікаційних випробувань. Ан-178-100Р — літак нового покоління, який створено на базі сучасних світових інформаційних технологій. Він оснащений сотнями електронних обчислювачів, що дозволяють інтегрувати всі системи та датчики літака, автоматизувати контроль їхньої працездатності та оптимізувати керування.

Військово-транспортний Ан-178-100Р може використовуватися для перевезення особового складу, доставлення озброєння та легкої військової техніки посадковим і парашутним способами, а також для транспортування вантажів.

*********************

5. І на останок декілька ваших улюблених мілітарі-панд.

Наступного року Сполучені Штати розпочнуть передачу ВМС Україні швидкісних бойових патрульних катерів Mark VI, які підсилять військову присутність України на Азовському морі.

У Сполучених Штатах Америки схвалили виділення 300 мільйонів доларів на підтримку Збройним силам України.

Перший дивізіон берегових протикорабельних комплексів «Нептун» буде передано Військово-морським силам Збройних сил України до квітня 2022-го року.

Флагман національного флоту фрегат «Гетьман Сагайдачний» прослужить у ВМС України до 2031 року

Наступного року українські патрульні катери типу Island будуть доозброєні зброєю виробництва США.

До мілітарі-панд додам: «Боже, бережі Америку!». Але нам завжди треба памʼятати, що США нам добоможуть зі зброєю, але воювати за нашу свободу та незалежність маємо ми самі.

*******************

На сьогодні все. Дасть Бог день — дасть і панду. А я, протоієрей Олександр вам про них розповім. Панди множаться репостами, коментам вони плескають у долоньки, а вподобайкам посміхаються. Отже, з вас лайк, комент, репост.

Ну і не можу не додати щоби ви берегли себе. До нових панд.