"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Зі святим вечором, парафіяни! Пандів не спинити. До речі, панди нагадують, особливо тим, хто Новий Рік з телевізором зустрічає, що дивитися новорічне привітання Зеленського вкрай небезпечно. Згідно пандостатистикі, серед тих, хто дивився минулого року привітання зіцпрезидента, багато хто хворів, відчував неміч і було немало летальних випадків протягом року. Тому панди радять дивитися новорічне вітання Президента Порошенко на «Пʼятому» та «Прямому». Тоді наступний рік ви обовʼязково зможете протриматися та не впасти духом.

*******************

1. Державне підприємство “Південний машинобудівний завод ім. Макарова” підписало черговий контракт із США на виготовлення перших ступенів ракет-носіїв Antares.

Цей контрает дозволить завантажити роботою основне виробництво.

Гарна новина, особливо на фоні повідомлень про закриття підприємств через мудру політику Зеленського та економічну геніальність слуг.

*********************

2. Кораблі Військово-Морських Сил України та Франції провели спільні військові навчання. Ці заходи проходили в акваторії Чорного моря.

Метою заходу було підтримання безпеки в Чорноморському регіоні, вдосконалення навченості та взаємосумісності екіпажів кораблів двох країн відповідно до стандартів Північноатлантичного Альянсу/

Рано чи пізно все одно прийдеться Крим звільняти.

**********************

3. У США, на відміну від України, розслідують афери Коломойського. ФБР копає повільно, але впевнено. Вибудовується беззаперечна доказову базу зловживань дочірніми фірмами бабушкі Бєні.

Це добре.

****************************

4. В рамках програми ядерної безпеки: Україна отримає п’ять мільйонів євро від Євросоюзу.

Загальна вартість програми складає 6,5 млн євро, з яких ЄС надасть 5 млн євро, а внесок України – 1,5 млн євро. Фінансування буде спрямовано на розробку рекомендацій щодо можливих варіантів і технологічних рішень для майбутнього управління пунктом захоронення радіоактивних відходів “Підлісний”, а також поводження з відходами, які там містяться.

Мова іде про безпеку у Чорнобильській зоні.

************************

5. В Одесі відбулася презентація літаків виробництва компанії Softex Invest, виробничі потужності якої розташовані у місті Бровари.

Це легкі двох- та чотирьохмістні літаки. Компанія каже, що вони користуються попитом. Не знаю, не літав, але спробувати, мабуть, варто.

*****************************

На сьогодні все. Дасть Бог день — дасть і панду. А я, протоієрей Олександр вам про них розповім. Панди множаться репостами, коментам вони плескають у долоньки, а вподобайкам посміхаються. Не забувайте про це.

До нових панд.