"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Зі святим вечором, парафіяни! Панди прийшли, не зважаючи на всі спроби Зеленського і ко влаштувати нам контрреволюцію приниження, погану погоду та інші зради. Давайте почнемо, чи шо.

***********************

1. НАТО все ближче.

Колишній генеральний секретар НАТО Андерс Фог Расмуссен заявив, що Росія не може диктувати умови про нерозширення НАТО, а Україну та Грузію настав час прийняти в Альянс і навіть дати гарантії захисту союзників, які поширюватимуться на контрольовані ними території (без окупованих).

Звісно, паршиві зрадофілітикі можуть в черговий раз хникати, мовляв, це сказав не діючий генсек, а відставний, але, шановні, не забувайте, що у нормальному світі саме діячі у відставці як правило транслюють найбільш вірогідні плани.

*************************

2. Американська компанія SAFE Boats, що отримала замовлення від Пентагону на будівництво патрульних катерів типу Mark VI для України, показало процес виробництва.

Усього буде виготовлено 16 катерів для українських моряків.

*****************

3. Швейцарія сказала Мертвєтчукам: «Нех@й ш@ст@ть». Мєртвєтчук старший посєтовал, що його доньці анулювали швейцарську учбову візу. Але ж є ще купа чудових учбових закладів. Наприклад Сиктивкарській Університет ім. Пітіріма Сорокіна, або Тюменській універ. А не знаєте у Якутську та Магадані є універи? Хай всі Мєртвєтчукі їдуть туди. Кому потрібна та забита Швейцарія???

*******************

4. А от ще одна гарна новорічна новина.

В російській Тюмені загорівся Антипінський нафтопереробний завод. Аборигени повідомляють, що перед початком пожежі вони чули вибух. Як думаєте, на місці пожежі знайдуть Порох, фото кривавого Пастора чи візитівку Яроша?

*********************

5. Міський суд Праги засудив до 21 року ув’язнення чеха, що воює проти ЗСУ на Донбасі у складі угруповання "ДНР".

Якщо врахувати, що цей Мартін Сукуп досі знаходиться у складі військ ДНР, то можна сказати, що у Чехію він ніколи не повернеться. Швидше за все буде добривом для землі українського Донбасу.

**********************

Панди в мене ще є, але ми ж завжди обмежуємося п'ятьма, бо президентом в нас поки що працює Зеленський. Коли Президентом стане Порошенко, в нас буде по сім пандів у день. Бо скільки президентів — стільки ж панд.

До речі, ви ж всі у курсі, яку свиню злі порохоботи підклали зіцпрезиденту? Як вони хітро поселили Зеленського в один готель і на один поверх з Коломойським? А тепер всіляко тролять приниженя. І вміють же, злодюгі.

Пи.Си. Коли я пишу, що панди надихаються репостами я не шуткую. Бо без репостів та коментів зачахне сторінка, зачахнуть і панди. А воно вам треба? Отож. Тому не забувайте про це, а я, протоірей Олександр Дедюхін вам про пандів розповім.