"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Зі святим вечором, парафіяни! У Казахтані все сумно. Зеленський під час подорожі з Києва до Карпат побачив безкраї степи, слуга Безгін сфотографувався на фоні наших гір з чужими матюками, а міг би просто без штанів, до речі. Але до нас, як до чемних дівчат та хлопців панди все одно прийшли. Тому все одно слухаємо гарні новини та націлюємося на кнопку «поділитися».

*********************

1. Сьогодні в нас третя річниця підписання Томосу для української Церкви. Про це я вже писав окремий матеріал, але якщо ви там не встигли поздоровити з річницею Петра Порошенка, мене, себе, а також всіх причетних, можете це зробити під цим постом. Якщо навіть вже поздоровили, то все одно можна зробити це ще раз. Поздоровлень багато не бува.

************************

2. 7 січня, у Канаді на площі навпроти будівлі федерального парламенту в Оттаві звучатимуть українські колядки. Українські колядки будуть виконані на карильйоні – механічному музичному інструменті, встановленому у годинниковій вежі парламенту.

Подія відбудеться на честь святкування Різдва.

І ще трохи про наші пісні. Пісня “Шум” українського гурту Go_A, з якою вони брали участь у Євробаченні у 2021 році, потрапила до трійки найкращих композицій за всю історію конкурсу.

********************

3. Дві панди з Харкова від Олени Білевцової

 Діти отримають подарунки на свята від покупців мережі магазинів "Простор". У продовж двох тижнів відвідувачі будь якого магазину купуючи собі щось до дому, купували та залишали товар для підшефного мережі "Простор" дитячого будиночку.

У Великобурлуцькій громаді на Харківщині волонтери разом з благодійниками та бажаючими допомогти, придбали для родини новий будинок. Сільська рада допомогла оформити документи. Будинок оформлено на діточок родини.

***********************

4. За матеріалами контррозвідки Служби безпеки України двох учасників незаконних збройних формувань так званих “Л/ДНР”, які протягом чотирьох років воювали проти України, заочно засуджено до 10 років позбавлення волі.

Отже, вибір у цих виродків невеликій. Або на пляшку правосуддя — або в землю. Хоча, можливо, хтось з добрих українців схоче взяти їх собі у раби, бо ті, що були розподілені у 14-15 роках вже перевелися якось. Як думаєте, варто нових рабів набирати?

****************************

5. З 1 січня 2022 року в України набрав чинності закон, який передбачає накладання штрафу за регулярне розсилання “спаму”, тобто сумнівних рекламних пропозицій.

Це добре. Я от в себе давно вже запровадив платню за спам. За кожну картинку, прислану у лічку, вимагаю 200 гривень. За дві — 500, за 5 — 1000. Тепер шлють небагато, але у будь-якому випадку це вигідно.

Віднині можна буде під час виборів вимагати штрафів для тих, хто дуже набридає смс-агітацією.

**********************

На сьогодні все. Дасть Бог день — дасть і панду, а я, протоієрей Олександр Дедюхін вам про них розповім.

Не забувайте про репости, вподобайкі та коменти. Панди це полюбляють.