"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Зі святим Різдвяним вечором, парафіяни! Рік розпочався бурно, чорні лебеді стукають крилами та в основному по обличчю, але ми вже з досвідом, нам не страшно. Все, що нас намагається вбити, само здохне. Тому будьте реалістами та не впадайте у відчай.

Тепер до панд.

***********************

1. Найперше вітаю всіх з Народженням Спасителя світу. Різдво — це свято, котре має обʼєднати нас у прагненні перемоги світла та радості. Христос приходить в світ немічним Немовлям, але перемагає цей світ Своєю Радістю. Так само робимо і ми. Повільно спускаємось з гори.

Отже, зі святом!

*************************

2. Наш лідер, Президент Порошенко, головний пандогенератор, оголосив, що 17 січня повертається до України, бо в такий складний час він не може бути поза Україною. Зеленський тремтить, Зеленський боїться, Зеленський страшенно нервує. До абсолютної істерики залишилося 11 днів.

***********************

3. Окремою пандою винесу арешт всього майна та рахунків Порошенко.

Чому це панда? А тому, що вона як раз свідчить про повну безпорадність режиму Зеленського. Ну по-перше, саме це судове рішення виписане бездарно, безграмотно та просто тупо. По-друге, таких хід ва-банк від Зеленського — це явна демонстрація політичних репресій, а політичні репресії в Україні завжди бумерангом, мірою доброю та утрушеною бʼють по голові того, хто ці репресії влаштовує.

Від вас, парафіяни, я просто вимагаю, щоби ви зберегали спокій, тримали голову тверезою, а ноги в теплі. Всі, кому треба робити, вже роблять, що треба. У потрібний момент ми просто маємо вийти та винести владу квартлядєй.

**************************

4. Нарешті Ляшко роздуплився.

Україна вводить бустерне щеплення від COVID для всіх громадян від 18 років, які раніше пройшли повний курс вакцинації.

Період введення бустерної дози – від 6 до 9 місяців з дати отримання другого щеплення від COVID-19.

*************************

5. Ну і ще однією пандою хай вам буде те, що волонтери по всій Україні допомагають дітям, військовим, немічним радісно зустріти Різдво. І це прекрасно, коли ми один з одним ділимось радістю

**********************

А тепер увімкніть на своєму смартфоні селфі-камеру, подивіться на себе і самі собі скажіть: «НІ СИ» - китайською це означає: «будь спокійний, як квітка лотосу у підніжжя храму істини»

На сьогодні все. Дасть Бог день — дасть і панду, а я, протоієрей Олександр Дедюхін вам про них розповім.