"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Ну шо, порохобраття та порохосестри! Христос Воскрес! Хоча спочатку Він, звісно, народився. Нова радість стала. І панди до вас прийшли. А з ними кожен вечір краще, ніж вечір без пандів. До речі, про Христос Воскрес і Христос Народився. В Україні ходить багато зелених непорозумінь, але мені хочеться виділити двох. Колю -каклету і міністра безкультур'я Ткаченка. Вони обидва вчора відзначились знатно. Коля привітав з Різдвом «Христос Воскрес», а Ткаченко привітав з «другім Різдвом». І ось тут, як експерт-богослов, я змушений сказати, що Коля сказанув прийнятну фразу, з точки зору догматики, а от міністр культури «г+г», як був невігласом, так ним і залишився. Хоча до двох рахувати вміє — вже непогано.

Добре, давайте до пандів.

*****************************

1. Перед Різдвом у Львові попрокидалися бабаки. Відчувають, мабуть, тепло. Невже весна незабаром? Або, як мінімум, нехолодна зима. А тепла зима означає помірне використання газу. В свою чергу скорочення споживання газу збільшує палання дуп на московії і унеможливлює газовий шантаж. А як далі буде — побачимо. Дасть Бог, спокійно перезимуємо.

*******************

2. Президент Порошенко привітав чітку позицію НАТО щодо намірів Росії впливати на розширення Альянсу.

Нагадаю, 7 січня відбулось позачергове засідання голів зовнішньополітичних відомств країн-членів НАТО. Дипломати залишились на твердій позиції стосовно розширення Альянсу й права України на вступ до його складу.

До речі, це ще один привід для палання московських дуп.

**************************

3. Адвокати Пертра Порошенка продовжують руйнувати плани зе-кривосуддя, відкриваючи нові і нові подробиці стосовно незаконних дій прокуратури та суддів, що переслідують Президента.

Справа у надійних руках, не переймайтеся. Зберігайте спокій, підтримуйте Президента та будьте готові зустрічати його по приїзді, котрий відбудеться 17 січня.

І зрозумійте просту річ. Зе-диктатор чудово розуміє, що всі ці справи абсолютно безперспективні. Головне його завдання: залякати Порошенка та не допустити його приїзду в Україну. Але залякати не вдасться, а також неможливо заарештувати головний актив Президента — вас, порохобраття та порохосестри.

**************************

4. До речі, про кривосуддів. Правоохоронці, які у 2019 році переслідували бойового генерала Дмитра Марченка і вели його справу, потрапили до бази “Миротворець”.

І це лише перший крок. Далі буде, особливо коли ми прийдемо до влади.

*************************

5. Ну і на останок дві неполітичні панди.

Українська збірна з біатлону здобула бронзову медаль у змішаній естафеті Кубка світу в Обергофі (Німеччина). Вітаємо. На жаль, збірну мєльдонії перестріляти в цей раз не вдалося, але сподіваємось, що на наступних етапах Кубку світу з біатлону наші такі перестріляють росіян.

Українські полярники так скучили за колядками, що під час святкування Різдва, слухали «співи» пингвинів та вважали їх колядками. А могли б і самі собі заспівати. Ех, вчити цей народ ще й вчити…

************************

На сьогодні все. Дасть Бог день — дасть і панду, а я, протоієрей Олександр Дедюхін вам про них розповім. Не забувайте про репост, вподобайку та комент.

І, повертаючись до полярників. Колядувати можна до віддання Богоявлення — 27 січня. В принципі можна встигнути злітати до Антарктиди та проспівати там колядок. Як думаєте, хто швидше навчиться співати «Нова радість стала» - пингвини чи науковці?