"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Зі святим вечором, парафіяни! У вас останній вихідний, а панди прийшли вас розрадити.

З різних куточків України продовжує доноситися тривога та неспокій з приводу безумств зевлади та гонінь на Президента Порошенко. Заспокойтеся. Ми маємо бути сильні та впевнені у своїй перемозі. Звісно, хотілося б ще якось образити зекоманду, але взагалі то Господь Бог і природа з цим справилися без нас. Можливо вони просто щось не те їдять і тому їх інтелект прагне до нуля. Але це реально працює. Хай буде.

Зате ми, розумні, спокійні, виважені та сильні дивимось на панд та радіємо життю.

**********************

1. Російська Федерація є стороною збройного конфлікту на Донбасі, а будь-який діалог щодо України має відбуватися лише за участі її представників.

Про це заявив високий представник ЄС із закордонних справ Жозеп Боррель. А Борелю це нашепотів Порошенко. Міжнародна коаліція проти Путіна ще тримається, не дивлячись на прагнення ЗЄрмака її розвалити.

*********************

2. Напередодні міжнародних перемовин з РФ у світі відбулася акція “Скажи Путіну Ні”.

Як відомо, 10 січня мають відбутися перемовини між Росією та Сполученими Штатами Америки. Перемовини, на переконання організаторів, будуть для України доленосними. Пуйло хоче втопити у крові Казахстан, а потім переключитися на Україну. Тому учасники акції наголошують, що цю політику відновлення імперії треба рішуче припинити.

********************

3. Вже Напередодні переговорів Білого дому з Кремлем, у США пригрозили Росії наджорсткими санкціями у разі подальшого вторгнення її військових до України. Не думаю, що Білий Дім піде хоч на якісь поступки у перемовинах, бо апетити московського сцаря ростуть і єдину мову, котру він розуміє — це мова сили.

**********************

4 До речі, про мову сили. Речник Пентагону Джон Кірбі наголосив, що США не планують скорочувати чисельність власних військ у країнах Європи, на вимогу Російської Федерації. Також у Білому домі підготували додатковий пакет військової допомоги Україні та розглядають питання щодо постачання переносних зенітно-ракетних комплексів (ПЗРК) Stinger.

Це є добре.

*************************

5. Латвія продовжить допомагати Україні обороняти свою землю і захищати східний фланг Європи й розпочне постачати зброю та техніку до українського війська.

Також міністр оборони Латвії Артіс Пабрікс сказав: «Ми закликаємо наших союзників у Європі зробити те саме. Тому що Україна має право і має вміти захищатися. Україна значною мірою знімає напруженість із наших власних кордонів. З нашого регіону. І хоча Україна не є членом НАТО, у цьому сенсі вона не є союзником, але вважається нашим союзником саме в тому, що робить. По суті вони нас захищають».

Латвійці розуміють нашу війну і розуміють наскільки небезпечна буряться агресія.

*********************

На сьогодні все. Дасть Бог день — дасть і панду, а я, протоієрей Олександр Дедюхін вам про них розповім.

Не забувайте про репости, вподобайки та коменти. До нових панд.