"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Зі святим вечором, парафіяни! В нас багато гарних пандів, тому давайте без особливих прелюдій. Зразу до пандів, щоби життя стало краще в хорошому сенсі цього слова.

************************

1. До приїзду Петра Порошенка в Україну залишилося 5 (Пʼять) днів. З цього приводу Орк, він же Завгородній написав реп. Написав так гарно, що деякі видання одразу назвали Завгороднього «репером». Тепер, коли я захочу подражнити Орка, я теж буду звати його «репером». Хай знає.

А взагалі нагадаю, що свій шедевр він записав після того, як ваш улюблений Падре освятив його студію. Отож розумійте, що Падре друзям поганого не зробить. Завгородній дурню не пише. Порошенко спускається з гори. Зеленський заховався у норі. А кожен свідомий українець має купити альбом Завгороднєго. Зізнавайтесь у коментах хто цього ще не зробив?

**********************

2. Група республіканських конгресменів має намір внести законопроєкт, який оголошує Україну країною "НАТО-плюс" та ініціює перевірку доцільності оголошення Росії державою-спонсором тероризму.

"У дипломатії мало шансів на успіх, якщо не підходити до неї з позиції сили" — заявив Майкл Маккой — один із ініціаторів законопроєкту.

Член палати представників Майк Роджерс зазначив, що цей законопроєкт суттєво збільшить фінансування поставок летальної допомоги Україні, зокрема протиповітряної та протикорабельної зброї, яка потрібна українцям для стримування Росії.

В принципі цього достатньо щоби зрозуміти позицію США у перемовинах з бурятією. Просто американцям вже набридло заспокоювати дурну бензоколонку.

Жодним чином США не пішли на поступки та дурні ультиматуми балалайні. Що є чудово.

****************************

3. Поїхавша башкою бурятія дістала не лише американців. Ексміністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський:"Усвідомте собі, російське посольство, раз і назавжди, зрозумілою тобі мовою. Ми не осиротіли, тому що ви не були нашим татом. Швидше серійним ґвалтівником. Ось чому ви не досягнете мети. А якщо спробуєте ще раз, то отримаєте по яйцях".

Чомусь найбільше на Радослава образився не Лавров, якому ці слова були безпосередньо сказані, а Маша Захарова, котра назвала Сікорського «Жертвою гендерної різноманітності». Блін, ми завжди підозрювали, що ця Маша трансгендер, але перевіряти було противно.

*****************************

4. Ще одна справа проти Порошенко розвалилася. Раніше заарештовані картини звільнені з-під арешту. Київський апеляційний суд вдруге скасував арешт колекції картин Петра І Марини Порошенко.

Далі буде. Адвокати працюють добре.

********************

5. Статистика ютюба свідчить, що новорічне привітання Президента Порошенка у пʼять разів популярніше за тупе, дурне та недолуге плямкання ротом Зеленського у Новорічну ніч.

І це ще ютюб ніяк не фіксує середніх пальців, показаних Зеленському під час його «привітання».

************************

На сьогодні все. Дасть Бог день — дасть і панду, а я, протоієрей Олександр Дедюхін вам про них розповім.

Ви були гарними порохлопчіками та пороходівчатками, ви добре репостили, коментували та лайкали попередніх пандів і ось тепер отримали гарний результат. Зробіть це і сьогодні. Тоді панди будуть гладкіше, дупки в них стануть більші і їм легше буде розчавити одного нанонаполеона.