"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Зі святим вечором, парафіяни! Ви були гарними порохохлопчиками та пороходівчаткамиті панди до вас не забарилися. Тому давайте їх обіймемо та будемо всіляко пестити, щоби перед сном нам всім була всіляка радість, а не страх, як у Зеленського. Кажуть, він не може спати, бухає вечорами та їсть снодійне з переляку, що йому насниться Порошенко, а з Порошенком купа порохоботів. Всі такі усміхнені, веселі, а це означає, що вони показують зуби на бідному потерпілому. І всі чомусь уві сні Зеленського якімсь чаушеской називають. Ех, тяжко бідосі.

******************************

1. До повернення Президента Порошенка в Україну залишилося 4 (Чотири) дні. Точно відомий час та місце.

Аеропорт «Київ» (Жуляни) новий термінал. Ті, хто пише про «Бориспіль» або дурні, або провокатори.

Ми збираємось на 8.00 Гетьман прибуває о 9.00

Один відомий репер з Яготина виконає свій реп про приїзд Порошенко. А далі будемо діяти по ситуації. На сьогодні плани ОПи: заарештувати Гетьмана прямо у аеропорту та відправити до печерного суду, можливо навіть гелікоптером. Побачимо. Дії ментів та страх Зеленського будуть залежить від кількості порохоботів.

Побачимось у понеділок у Жулянах. І ще прохання. Я у першому коменті кину посилання на інвент. Перейдіть за посиланням та відмітьте вашу присутність на акції. Від кожного вашого «піду» істерика зіцпрезидента збільшується несамовито та невідворотньо.

**********************

2. Всі судді, прокурори, слідчі та інші причетні до незаконного переслідування Президента будуть внесені в базу «Миротворця». А це означає санкції, у тому числі і міжнародні, втрату посад і, можливо, кримінальні справи.

Так. Наприклад, суддя Печерського суду Віта Бортницька, яка ухвалила рішення про арешт майна п’ятого Президента Петра Порошенка, внесена в базу Центру “Миротворець” за “усвідомлені дії, спрямовані на руйнування судової системи України шляхом її дискредитації та підриву довіри до неї”. Невже отим, хто буде розглядати справу Порошенка 17 січня потрібно те саме.

*********************

3. НАТО в кожну хату.

Очільник альянсу Єнс Столтенберг дав брифінг. Де підкреслив декілька важливих речей.

Двері НАТО відчинені і з цього приводу ніякі компроміси з лапотниками неможливі.

Члени альянсу будуть захищати один одного, у тому числі за допомогою військ у Східній Європі. Та готові завжди сплести лапті зарвавшимся лапотникам.

Альянс зробить все можливе, щоби не допустити агресії балалайні в Україну.

Отже, ніякої зради за підсумками перемовин. Не переживайте.

****************

4. Тепер панда освітня від Оксани Лукʼянчук.

У Одесі була бібліотека. Книжки там були непогані. Бібліотекарки теж. До речі, згадав, що в дитинстві я окрім космонавта, крановщика, асистента фокусника також деякий час мріяв бути бібліотекарем.

Так от, одесіти зі звичайної бібліотеки зробили бібліохаб. Тепер працювати там зручно, комфортно. Тепер там натовп відвідувачів, презентації, лекції, майстер-класи і, безумовно, гарні бібліотекарки.

А ви як давно були у бібліотеці?

***************

5. Естонія надасть Збройним силам України найсучасніший польовий шпиталь, який можна розпакувати й запакувати протягом години.

Він врятує багато життів наших захисників.

********************

На сьогодні все. Дасть Бог день — дасть і панду, а я, протоієрей Олександр Дедюхін вам про них розповім.

Ми з пандами дякуємо вам. Порохобраття та порохосестри за кожну вподобайку, комент та поширення. І хай вам сьогодні насниться усміхнений Порошенко.