"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Зі святим вечором, парафіяни! А в нас сьогодні, виявляється, ювілей. Рівно рік тому вийшла перша «Пандочка дня». Тоді я пообіцяв щодня по можливості вишукувати щось добре, світле, гарне у мороку зеленої плісняви та ділитися цим з вами. Гарно чи погано виходить не мені судити, але все ваше невдоволення, або навпаки можете висловити у коментах. Фітбек завжди цікавий та корисний, а часто надихає. Тому дякую всім, хто підтримує цю рубрику та нашу сторінку. Всі разом ми наближаємо перемогу.

***

1. До повернення Президента в Україну залишилося 3 (Три) дні.

Гетьман повертається — це беззаперечно. Прямо у аеропорту йому планують вручити підозру. Підозра — так підозра. Він же не уклоніст якісь, щоби від долі ховатися. Він підозру візьме та поїде у печерне судилище. І ми з ним. Переможці не тікають, переможці ідуть у наступ.

***

2. КосмосНаш.

Сьогодні ракетоносій Ілона Маска Falcon 9 успішно вивів на орбіту український супутник “Січ-2-30”. Призначення супутника – моніторинг використання земель, рослинності, лісових та водних ресурсів, ліквідація наслідків стихійних лих.

Але в принципі, з цього супутника можна буде побачити як Зеленський сходить на гімно. Як він боїться та страждає. Як бухає та нюхає. Як бʼється у істериці. Як програє вибори. Як йому вручають підозру і жоден з його прихильників не наважується його захищати. Також супутник “Січ-2-30” може зафіксувати як Зеленського етапують до місця відбування покарання. Але навряд супутник зніме те, як Зеленський сконає за ґратами. Те, що відбувається за стінами, з супутника не дуже побачиш.

О 20.15 супутник має пролітати над Україною.

***

3. Поки Зеленський бухав по курортах, Порошенко працював. Гетьман ініціював спеціальне засідання Комітету закордонних справ Європарламенту. Метою такого спецзасідання має стати обговорення зовнішніх та внутрішніх викликів і загроз, які стоять сьогодні перед Україною. Антипутінська коаліція повертається.

***

4. Балалайня відмовилася продовжувати перемовини з США.

Пуйло І вирішив шантажувати світ своїми тупими ультиматумами. На що йому відповіли, що не може туалетний путьонок дорослим дядям і тьотям вказувати як і що їм робити. Місце путьонка біля параші. А якщо і далі він буде пручатися, то не лише свіфт відключать, але і айфони заборонять на росію продавати.

До речі, вартість газу у Європі поступово знижується. Це відбувається через те, що до терміналів весь час прибувають американські танкери із зрідженим газом. Засобів для шантажу все менше.

***

5. Ну і на останок декілька мілітарі-панд.

Американські сенатори-демократи пропонують передати Україні озброєння, яке планувалося використовувати в Афганістані.

У поширеному у середу тексті законопроєкту наголошується, що “під час 2022 фінансового року США мають у пріоритетному порядку розглядати постачання надлишків озброєння в Україну, а не до інших країн і регіонів”.

Балаклійський ремонтний завод передав Збройним силам України відремонтовані зенітні самохідні установки “Шилка”.

ЗСУ-23-4 “Шилка” — зенітна самохідна установка, яку використовують для протиповітряного захисту наземних військ, знищення повітряних цілей зі швидкістю до 450 м/с, на відстані до 2500 метрів й висоті до 1500 метрів, а також наземних (надводних) цілей на відстані до 2000 метрів з місця, з короткої зупинки й у русі.

Українські прикордонники під час навчань Sea Breeze у 2022 році тренуватимуться з представниками інших складових сил безпеки України, країн НАТО та партнерів Альянсу у морському, авіаційному та сухопутному компонентах.

У Херсонській області підрозділи протиповітряної оборони групи армій “Південь” провели тренування розрахунків зенітних ракетних комплексів 9А33 БМ3 “Оса-АКМ”. Потенційними цілями цього комплексу є ворожі безпілотники, гелікоптери, літаки й наземна техніка.

***

На сьогодні все. Дасть Бог день — дасть і панду, а я, протоієрей Олександр Дедюхін вам про них розповім.

Панди сьогодні вийшли насправді гарні, ювілейні, вгодовані та гладки.

Чекаємо від вас святкової кількості вподобайок, репостів та коментів.