"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Зі святим вечором, парафіяни! До повернення Гетьмана в Україну залишилося трохи більше доби. Але судячи з того, який буревій минулої ночі накрив Україну, бідонесець нарешті приїхав зі своєї пʼятидесятої відпустки за два року. Літають сміттєві баки, коти та ялинки. Сотні населених пунктів без світла, води та інтернету. Грози, руйнування, зірвані дахи. І вий, що роздається з банкової. Цей вий означає, що зіцпрезидент боїться і не хоче працювати одночасно. Хай іде у відставку, а західний вітер підніме його та понесе у бік Ростову та десь до Нерюнгрі. У собачій холод. Але в нас рубрика про пандів, отже, давайте про них.

***********************

1. Аеропорт «Київ» (Жуляни) «замінували». Панда тут не в самій події, а у репетиції страху влади перед приїздом та зустріччю Петра Порошенка. Вони бояться нас. Несамовито і тваринно. В цьому панда. Вони зараз відпрацьовують план недопущення зустрічі Гетьмана. Тут багато хто з вас каже, що в Жуляни літак не пустять. Ужос-ужос! Що робити?!

Ну по-перше, не нервувати, якщо літак посадять в «Борисполі», ми з вами з Жулян в Бориспіль не встигнемо, але адресу ОПи на Банковій ми знаємо. Зеленський там. Звідти його і вишкрябаємо. В решті решт це наша країна, а не якихось слуг.

**********************

2. Посли країн “Групи Семи” закликають політичних лідерів в Україні до консолідації. У перекладі з дипломатичної на людську це означає: «Припиніть переслідування Порошенка!»

Дякуємо вельмишановним послам.

*********************

3. Північноатлантичний альянс (НАТО) найближчими днями підпише угоду про посилення кіберспівробітництва з Україною. Це дасть Києву доступ до західної платформи обміну інформацією про шкідливі програми.

НАТО все ближче.

************************

4. На 24 січня Петро Порошенко запланував свій черговий міжнародний візит. Він поїде до Брюселю для участі у засіданні міжпарламентської ради Україна — НАТО.

Тобто не зважаючи на плани нанобонапарта, у Президента свої дорослі справи і він веде активне політичне переможне життя, поки зіцпрезидент тихо скавчить у кутку.

**********************

5. Ну і не політикою єдиною. Андрія Шевченка звільнили з «Дженоа». Ні, я не зловтішаюся. Я радію. Ну по-перше тому, що штабу Миколайовича виплатять 20 млн євро компенсації. Де б він ще за пару місяців такі гроші отримав? А по-друге, може він приїде тренувати «Десну» «Інгулець» чи «Колос», ось тоді в українській лізі буде ще один тренер зі світовим імʼям.

Чи він тепер в президенти може піде, як думаєте? Нарот жеж скучив за «новими літцамі».

**********************

На сьогодні все. Дасть Бог день — дасть і панду. А я, протоієрей Олександр Дедюхін вам про них розповім.

До речі, дорогі пандошанувальники, ставте в коментах плюсик хто піде 17 січня зустрічати гетьмана. Ну і не забувайте про вподобайку та репост.