"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

«Все, Падре, досить тобі сачкувати, давай пиши нас!» - сказали сьогодні панди і почали штовхати мене у різні боки. Я пручався, казав, що втомився, мені ніколи, і взагалі в нас президентом Зеленський працює. Які панди? На що отримав вісімнадцять стусанів з п“ятнадцяти боків і смиренно відкрив ноутбук. Але буду швидко, бо часу справді нема.

***********************

1. Ми непогано помайданілі, парафіяни. В їх планах було заарештувати Гетьмана ще у аеропорту, якщо не у аеропорту, то в суді, зараз це достеменно відомо. А по факту вийшов лише пук. Хоча ні. По факту вийшло неймовірне порохоботське піднесення по всій країні та реклама Петра Порошенко на всіх каналах та ресурсах.

Пандіща.

******************

2. Партія “Європейська Солідарність” зміцнює лідерство і випереджає партію “Слуга народу” на 4%. Такі дані опитування компанії Gradus, яке проведене 19 січня.

У нас 22%, а у слуг 18%. ОПЗЖ — 10%.

При чому ЄС випереджає конкурентів в усіх регіонах і лише на сході уступає лише відсоток слугам.

Дякую Володимире Олександровичу за чудову рекламну компанію Порошенка та його партії!

Далі буде. Я вам про це вже рік розповідаю.

Нагадаю, що в самого Зеленського росте лише придурковатість та антирейтинг.

**********************

3. Сьогодні вранці в Україні приземлився уже восьмий рейс військово-транспортного Boeing C-17. А в цілому, лише за кілька останніх діб Армія України отримала більше серйозної високотехнологічної зброї, ніж за всі роки війни, починаючи з 2014-го.

Це до питання нападе- не нападе пуйло. Воно пуйло, що в нього в голові сам пуйло не зна. Але погодьтеся, озброєння української армії абсолютно не підіймає бойовий дух бурятських загарбників. Ну кому схочеться горіти у танку чи випасти з підбитого літака?

Тому зберігаємо спокій, не бігаємо в ужасі по стелі. Сусіди злякаються і діти. Переможці не сцються. Ми не із ОПи.

***********************

4. Державний секретар США Ентоні Блінкен під час свого візиту до Києва повторив слова п’ятого президента України Петра Порошенка, так закликав чинну владу відмовитись від боротьби з політичними опонентами на перед загрозою російського вторгнення. Інакше буде зовсім вава Вові. Міжнародна підтримка Гетьмана, це не штучне дихання рот в рот від Єрмака Зеленському.

До речі, сьогодні Київрада продемонструвала єднання та проголосувала звернення про припинення політичних переслідувань Порошенка.

********************

5. Державний департамент США дозволив Литві, Латвії та Естонії відправляти ракети та іншу зброю американського виробництва в Україну на тлі загострення російської загрози.

Також британський міністр оборони Бен Воллес заявив, що на тлі стягування російських військ до кордонів з Україною Велика Британія готова відправити ще більше зброї в Україну.

Добре, що ми маємо таких союзників.

А тим часом союзник РФ Північна Корея наказує своїм громадянам виробляти більше фекалій, щоби було більше добрива. Не знають, дурні, що більше какає той, хто більше їсть.

******************

Сьогодні вже часу нема писати. Пора пандів випускати. Дасть Бог день — дасть Бог і панду, а я, протоієрей Олександр Дедюхін вам про них розповім.

Репост, вподобайка, комент! Швиденько! Не забувайте!