"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Якщо ви ще не захоплені бісом панікі, то можете приступати до читання пандів. Якщо ви вже готові віддатися йому, то теж можете читати пандів, можливо це врятує вас від падіння. Якщо біс паніки вас вже захопив, то читати будь що вам взагалі немає сенсу — не допоможе.

Отже, в будь-якому випадку, протистаньте бісам і втечуть від вас. Це я як реаліст запевняю, шановні парафіяни. Хай цей вечір буде святим, спокійним та добрим, а всі ми налаштовуємося не на страх, а на перемогу.

В черговий раз на оці ваші побоювання та запитання що там у пуйла в голові відповідаю: НЕ ЗНАЮ!!! Бачите як я на вас букви вже повисив? Бо замучили. Що там в голові у туалетного путьонка ніхто не знає, бо воно пуйло і думки там пуйловскі. Тому годі думати нападе — не нападе. Треба готуватися до всього, але спокійно, виважено та рішуче.

Тут я згадую, як ми з отцем Романом на мітінг відриття ПНР (Полтавської Народної Республіки) у 2014 р. ходили. Як раз була Вербна Неділя, я на честь цього освятив бейсбольну біту і в рукав ряси її засунув. Ідем ми з ним до вічного вогню (нехай буде загашений він сцяними тряпками!), і за деревами бачимо, що там величезна купа народу зібралась. Думаємо: «Капець, скільки у Полтаві сєпарів! Але нічого, все одно підемо на них, головне у драку влізти, а далі видно буде!» До нас ще один протестантській пастор прибився. Так що втрьох тисячу ми сподівалися здолати. Виходим на площу… а там всі наші, ну в сенсі такі як ми, що прийшли сєпарів ганяти. А сєпари не прийшли. Так ПНР і не відбулася. Ну ви зрозуміли: борітеся — поборете!

Давайте до пандів тепер.

********************

1. Вчора я вже писав, що такої купи зброї, що ми отримуємо зараз, в ЗСУ ніколи не було. А зброя для того і постачається, щоби ворог нервував, псіхував та дзюрів у штанці. До речі, в мене є історія про одного гопника, котрого за дєбош хотілі заарештувати поліціянти. Але він мужньо обдєлав свої штани і голосно орав на них, провокуючи всіляко. Ось таким гопником і є пуйловське військо, котре тхне, бздить і кричить. Чи може воно почати махати кулаками та гранатами? Може. Але чи допоможе це їм? Навряд.

У США розробили законопроєкт, що спростить військову допомогу Україні.

“США мають здійснити негайні та рішучі дії для підтримки наших українських партнерів та щоб запобігти російському вторгненню. Цей законопроєкт, який підтримують обидві партії у Конгресі, має забезпечити президента Байдена інструментами, необхідними для швидкого постачання важливого озброєння Україні, аби вона могла протистояти діям Кремля”, – йдеться у заяві Сенату США.

***********************

2. Три розвідувальні літальні апарати країн-членів НАТО слідкують за військами Росії навколо України. Вони працюють у напрямах північних кордонів України, Донбасу, окупованого Криму та Придністров’я.

Крім того, відомо, що союзники НАТО наразі значно активізували розвідувальну діяльність у небі України. Окрім уже звичних літаків радіотехнічної розвідки RC-135W Rivet Joint, 18 січня у небі України діяв E-8 JSTARS – літак бойового управління та цілевказання.

До речі, польоти цих апаратів можна бачити онлайн на Flightradar24. І це те, що явно. Але не сумнівайтеся, є ще і секретні місії.

************************

3. Велика Британія може відправити сотні військовослужбовців в сусідні з Україною країни Північноатлантичного альянсу, щоб діяти як “стримувальний фактор” для Росії.

Згідно з планами, які обговорюються в оборонному відомстві, Велика Британія розглядає можливість посилення свого військового контингенту в країнах Східної Європи “сотнями” військовослужбовців.

**************************

4. Група сенаторів США на чолі з республіканцем Джимом Бенксом пропонує запровадити нові санкції проти президента Російської Федерації Володимира Путіна та його оточення до того, як Москва розпочне військове вторгнення в Україну.

До речі, вчорашні санкції — це як раз перші ластівки превентивних санкцій.

***********************

5. Ну і ще панда не нова, але парафіяни просили обовʼязково її згадати.

Хоч пацюк Люся Арестович і втік з потопаючого корабля ОПи з повним почуттям виконаного обовʼязку, його все одно занесли у базу «Миротворця» як розжигателя. Ну а що він хотів? Нєфік було з комплексом таксиста у політику лізти.

************************

Ну на сьогодні достатньо. Дасть Бог день — дасть і панду, а я, протоієрей Олександр Дедюхін вам про них розповім.

Вподобайка, комент, репост збережуть вас від паніки. А панди зєло зігріють.