"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Зі святим вечором, парафіяни!

З Днем Соборності вас!


Для особливо тривожних я сьогодні зібрав виключно мілітарі-панд, ну щоби ви не так вже сильно тривожилися. Хоча знаєте, якщо людина тривожна та дурна, їй нічого не допоможе, навіть мілітарі-панди. Так мені довелося прочитати і одного ватного і в той же час антизеленого дописувача, мовляв, те, що нам зброю поставляють — це погано, бо означає, що якщо буде війна, вона буде кривавою і ніколи ми більше не будемо браттями. Далі з його тексту випливає, що треба здаватися пуйлу і тоді все тіп-топ. Ідіот. Таким ніякі панди не допоможуть. Але ви не такі. Ви бандерівці Царства Божого, лише іноді починаєте боятися і тоді ідете до схрону, дивитеся на свій начищений кулемет і якось спокійніше стає. Ну а якщо свого кулемету у вас нема, то давайте подивимося чим за останній буквально тиждень озброїлися наші ангели-охоронці, тобто ЗСУ. І всім нам стане легше.

*************


1. Міністр Збройних сил Великої Британії Джеймс Гіппі підтвердив, що Велика Британія надала Україні "thousands anti-tank light missiles", тобто тисячі ПТРК. В першу чергу їх транспортними літаками брітти возили нам останніми днями.

На вигляд це невеличка така штуковина довжиною 1 метр і вагою 12.5 кг. Це дає можливість переносити її та стріляти самостійно. Вона постачається піхотним підрозділам. Розроблений NLAW спеціально для боротьби з російською броньованою технікою, в першу чергу з танками, але може вражати іншу броне- та звичайну техніку, а також укріплення та вертольоти. Дистанція стрільби від 20 до 800 метрів. Для точного пострілу достатньо 3-5 секунд супроводжувати ціль у перехресті прицілу. Далі знищення бурятської техніки буде автоматичним. Смажити бойових бурятів цим ПТРК можна з укриттів та приміщень. Ракета має "м'який старт" - лагідний для союзників НАТО та безжальний прильот для свносбк. У своєму телеграмі я постив відео, як цей ПТРК нічого не залишає він танку м-лів.

До речі, почитав свнсбачі сайти, де вони пишуть, що ПТРК поганий, у тих, що постачають в Україну термін придатності вийшов. Ага, це остання розробка, і поставлені в Україну будуть годні ще 8 років. Як раз час дійти до москви спокійно.

*************


2. США передадуть Україні бойові гелікоптери Мі-17.

Про це повідомила сьогодні під час брифінгу прессекретар Білого дому Дженніфер Псакі.

*************


3. Адміністрація президента США наприкінці грудня 2021 року схвалила додаткову оборонну підтримку Україні у розмірі $200 млн.

Загальний обсяг допомоги США на зміцнення безпеки та оборони нашої держави досяг 650 мільйонів доларів за 2021 рік, і це більше ніж у будь-який рік з 2014-го.

Також адміністрація США розглядає не лише економічні, але і військові дії проти лаптєстану у випадку вторгнення останніх в Україну. Про це заявила постійний представник США при ООН Лінда Томас-Гринфинлд.

*************


4. Міністр закордонних справ Британії Ліз Трасс розглядає можливість створення тристороннього союзу між Британією, Польщею та Україною. У якості ворожих країн зазначені Білорусь та рашка. На рашкє від цього дуже палає.

*************


5. У понеділок у Середземному морі почнуться навчання Ударної групи НАТО Neptune Strike 22.

У планах навчань — імітація знищення чорноморського флоту рф.

*************


Ну на сьогодні достатньо.

Хоча ні, наостанок я вам нагадаю, що нещодавно у Карпатах розкопали схрон, а там старий бандерівець спить. Відкрив він очі і питає у тих, хто його обступили:

- Хлопці, який зараз рік?

- 2022.

- І як справи, як війна?

- Та як завжди, з м-лями воюємо.

- І де воюємо?

- На Донбасі.

Дід почухав бороду, очі його радісно засвітилися і він сказав:

- Ну що, непогано ми просунулися, наче!


А тепер точно все. Дасть Бог день — дасть і панду, а я, протоієрей Олександр Дедюхін вам про них розповім.

Вподобайка, комент, репост збережуть вас від страху.

А наша єдність лякає ворога.