"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Зі святим вечором, парафіяни!

Позавчора мене забанили за пандів, бо побачили в них «мову ворожнечі». Відсидівши добу за віртуальними ґратами, повертаюсь до вас, частково повторюючи мілітарі-панди, але вже без особливих емоцій. Самі дорослі вже, знаєте, що мертвий ворог — вже не ворог.

******************

1. Але почнемо сьогодні з рейтингів.

За даними КМІСу, Петро Порошенко вже фактично наздогнав Зеленського у президентському рейтингу. І це у першому турі! Відстань між ними у межах статистичної похибки.

Натомість «Європейська Солідарність» впевнено лідирує у рейтингу політичних партій. «Слуги» та «ОПЗЖ» втрачають позиції.

Тут важливі навіть не цифри. Важливі тенденції, а вони такі, як я вам розповідав ще десь пів року тому, а багато хто хникав, мовляв, не будуть голосувати за нанонаполеона — побіжать голосувати за Бойка. Ну і де ваш Бойко? То то же. Ной не нив і ви не нийте. Ми повільно спускаємось з гори. *чомусь згадав історію як Готфрід Бульонський переміг армію сарацин за допомогою великої рогатої худоби, але тут немає часу про це писати, постараюсь завтра в себе на сторінці розповісти. У Готфріда положення було погірше нашого, але він був послідовником Ноя і не нив, тому і перемагав.

******************

2. Переважна більшість українців (майже 60%) які слідкують за справою проти Петра Порошенка, вважають її політичними переслідуваннями.

Понад половина українців підтримує проведення дострокових парламентських виборів, 47% хочуть дострокові президентські вибори, однак 62% респондентів не хочуть другого терміну Володимира Зеленського.

Зовсім невтішні цифри для монобільшості.

******************

3. Тепер мілітарі-панди.

Міністр Збройних сил Великої Британії Джеймс Гіппі підтвердив, що Велика Британія надала Україні "thousands anti-tank light missiles", тобто тисячі ПТРК. В першу чергу їх транспортними літаками брітти возили нам останніми днями.

Розроблені ці комплекси спеціально для боротьби з російською технікою.

******************

4. США передадуть Україні бойові гелікоптери Мі-17.

Про це повідомила під час брифінгу прессекретар Білого дому Дженніфер Псакі.

******************

5.У понеділок у Середземному морі почнуться навчання Ударної групи НАТО Neptune Strike 22.

У планах навчань — імітація знищення чорноморського флоту рф.

******************

На сьогодні все. Дасть Бог день — дасть і панду, а я, протоієрей Олександр Дедюхін вам про них розповім.

Вподобайка, комент, репост вкрай важливі, бо після видалення публікації, як позавчора, фб прибирає з показу і сторінку. А ваші реакції знов повертають її в топ і ламають алгоритми фейсбуку. Тому не лінуйтеся, пліз.

До нових панд.