"Panem et circenses Хліба та видовищ" - Володимир Омелян

"Panem et circenses Хліба та видовищ" - Володимир Омелян

Не хотів псувати Покрови, тому вчора не написав, що Зеленський - ідіот.

Хоча навіть впродовж одного дня причин для цього було достатньо.

Ідіот не тому, що нездара і так нічого не навчився.
Ідіот - тому що оточив себе захланними, пришелепкуватими пройдисвітами. І не треба розповідати, що почет створює короля. Спершу саме король обирає власний почет, а далі його прислуга зробить його або переможцем, або винуватим в усіх бідах.

Зеленському не потрібно було влазити в місцеві вибори. Навпаки, він мав звернутися до монокоаліції і сказати: «я Вас привів до влади - тепер доведіть, на що Ви здатні. Виграйте вибори самі!».

Зеленському не потрібно було перейматися схваленням законів у парламенті. Насправді, нічого епохального за півтора року не схвалили і вплив парламенту на життя громадян мізерний, що би не думали про свою богообрану місію парламентарі. Ну, окрім «чіста паржать».


Зеленський мав сконцентруватися над створенням мозкового центру на Банковій, обрати 5-7 пріоритетів і щотижня довбати уряд з їх успішного втілення. Тим більше, коли Шмигаль - це Mr. Yes, а майже всі урядовці - перелякана безграмотна отара.
І справедливо критикувати парламент. А об’єктивних причин для критики вистачає.

І тоді сьогодні не було б страшно за місцеві вибори.
Народ би підтримав наступні парламентські перевибори.
І за Зеленського би вже говорили 5-7 гучних справ, його досягнень на посаді Президента, які не зміг зробити жоден з попередників.
І був би успіх.

А так, замість усього цього вже є готових 5-7 кримінальних справ за сказане і зроблене з червня 2019. І після дострокового припинення повноважень президента, Зеленський і ключові гравці його гоп-команди будуть сидіти.
І той же ж народ з радістю підтримає їх тюремні терміни, з ненавистю згадуючи час їх всенародного внесення на п’єдестали.

Жодні соцопитування вже не матимуть жодного значення.
УЗеленських мають не ставити запитання, а відповідати на них.
Запитань у народу вже безліч - у відповідях на них бояться зізнатися самі владні нікчеми.

Volodymyr Omelyan