"Паразитизм та Ментальне нездоров'я" - Mason Lemberg

"Паразитизм та Ментальне нездоров'я" - Mason Lemberg

Питання тут взагалі не в 5-му каналі і не в журналістці, і не в питаннях, і не в оцінках "героїчності"/"опущеності" журналістки (цитую означення мовами оригіналу).

Про це всі забудуть вже післязавтра. Як забули до минулого року такими ж "опущеними" були іноземні ЗМІ, які питали чому товарищ ігнорує інформацію про напад, а перед тим Бутусов, який питав про вагнерівців і єрмака (якщо не помиляюсь).

Але залишиться і посилиться проблема.

Проблема куди більш серйозніша. І ця проблема викличе системну політичні кризу в Україні вже в цьому році, з непрогнозованими подіями і ще більш непрогнозованими результатами в контексті агресії.

Проблема має дві основні складові:

Складова перша: Паразитизм.

І це не тільки яйця по 17, нові будинки, квартири, машини, тони готівки в оточення. Це не тільки вкрадена гуманітарка. Це не тільки подарунки для Бені в досі пиляні дороги.

Це паразитизм суспільний:

Це паразитування на грошах людей, які витрачають на армію, а вони кудись діваються, "десь там є".

Це паразитування свідомістю, цілями, бажаннями і емоціями людей, яким розказують про "2-3 неделі", "до літа ввійдемо в Крим", "до зими ввійдемо в Крим", "до весни ввійдемо в Крим", "ракет лишилося на 2-3 обстріли", "путін хворий на рак путіна" і іншу хйню. І це паразитування вже дає негативні результати для держави у вигляді зневіри.

Це паразитування створенням особливих правил. Це коли одних гребуть на вулиці на війну, а в Лисого може потрапити снайпер. Це купа підарасіа з Ліги Сміху і Кварталу, які тусять закордонами з "концертами", ніби в цьому є хоч якась необхідність, хоч для когось. Це фейкові політичні селфі-військові. Це купа інших абсолютних підарасіа для яких створені особливі правила.

Тобто, суспільство наочно бачить як створюється прошарок тітушні, яка як і в часи януковича готова виправдовувати все, заради власної матеріальної чи політичної вигоди і безпеки. Це і є те що ми бачили вчора.

Чувак не відповів на жодне з поставлених запитань, які цікавлять суспільство. У відповідь почав нервувати і бикувати. А тітушня робить вигляд що їй це дуже сподобалось, "наш януковічь жорстко опустіл найєма за вопрос о межігорьє". А по-суті що? А баканов що? А вибачитись за кугутство яке привело до сотень тисяч смертей що?

Ставка на паразитів і паразитизм очевидна і "логічна", але надто помилкова, навіть у порівнянні з януковичем.

Друга складова: Ментальне нездоровя.

Деокупований ним Київ, перемога над російськими агентами в тісній парламентській коаліції з бойком і шуфричем і онуфрієм, перемога над олігархами при сидячому в першому ряді пінчуку, обдарованому Бені, при "обшуках" в якого потрібно знімати взуття.

Тухес чувака зализують до такої степені, що він починає вірити що він деокупував Київ "бо так люди кажуть". І ці "люди", які так кажуть, керують галузями, стратегічними підприємствами, регіонами. Усвідомте суть і масштаби проблеми і те на основі чого приймаються рішення, хто їх приймає, які лицемірні і лестиві мразі і на основі чого готують базу прийняття рішень.

Тому проблема не в тому що він пізданув, а ми посміялись, проблема в тому що система знаходиться в стані управлінського пмздеця, базованого на лесті і вигаданій реальності.

Тому знову задам вчорашнє запитання: а чим це принципово відрізняється від тої системи, яка на даний час існує в росії? За яку росія і путін особисто заплати проваленим вторгенням в Україну. Вони заплатили через лесть, неадекватність інформації, нездатність сприймати реальність. Саме це (переконання що будуть зустрічати з квітами) стало головною причиною провалу.

Чим створення альтернативної реальності у вигляді деокупованого Києва, патріота шуфрича, переможеного бені, раку путіна є кращим?

Я ця альтернативна реальність вже завдала нам біди. Переможений ще минулого року медведчук створив осередки, які досить успішно діють на окупованій Херсонщині і Запоріжжі, роки ці дбли пишаються перемогою над ним.

Поки ублюдок переказує для суспільства байки з телеграмканалу "Генерал СВР" про рак путіна і його двійників (як вам рівень отримання інформації?))) шляхи постачання і місця зберігання боєприпасів залишаються таємницею при сотнях тисяч використаних снарядів, вже не кажучи що в нас супутник є, який бачить чи помите волосся в тупих пзд. І тисячі жертв через це. Через таку роботу інституції, через такі принципи формування оточення, через такі принципи прийняття рішень.

І ми можемо про багато чого говорити...

Але пройшов рік і ситуації докорінно змінилася. Рік тому навіть я його намагався підтримати. Зараз він САМ цими двома основними проблемами ВЖЕ породив ряд суспільних і політичних конфліктів.

Пацієнти і тітушня будуть вести себе більш розв'язано і більш хворо, суспільний конфлікт буде загострюватися і поглиблюватися.

Непрогнозовані події і ще більш непрогнозовані результати цих подій в умовах агресії стають неминучістю.