ПАСЛЄДНІЄ НОВОСТІ ОТ ЗЄЛЬОНИХ ЧЄРТЄЙ…

ПАСЛЄДНІЄ НОВОСТІ ОТ ЗЄЛЬОНИХ ЧЄРТЄЙ…

1. Кампанії з вакцинації від коронавірусу COVID-19 стартували у 46 країнах світу. Наші зелені майстри спорту по боротьбі з вірусом просовують на український ринок китайську х@йню з ефективністю менше 50%, яку кришує Райка Богатирьова. Бубочка кладе свій ударно-по-рояльний інструмент на карантин, готуючи тіло до пляжного сезону в Буковелі імені волохатої бабулі Каломойського. При цьому Україна вже опинилася на восьмому місті серед країн Європи по добовій смертності від корона вірусу.
2. Згідно статті 106 Конституції України: «Президент України: здійснює керівництво у сферах національної безпеки та оборони держави…Президент України не може передавати свої повноваження іншим особам або органам.» Всупереч цій статті європейські переговори у норманському форматі проводить завідуючий швабрами і відрами, а простіше завхоз, за сумісництвом – голова офісу Президента, в реальності – одночасно виконуючий обов’язки президента, віце-президента і міністра іноземних справ України Андрюшка Єрмак. Пан Бубочка Янелох довіряє своєму завхозу долю держави.
3. Два солісти з різних вокально-інструментальних ансамблів – Юрій Вітренко («Жаркіє таріфи») і Руслан Хомчак («Армєйскіє уєбудні») в однин голос співають про необхідність дружби з Мордором. Але якщо Ю.Вітренко лобіює поставку газу в Україну від держави-агресора, то Р.Хомчак дає зрозуміти українському «обиватєлю» що у загибелі українських морпіхів винуваті вони самі. Не агресор, не Росія. Брехню викрили самі військові.
4. За шість років «царювання» Арсенборисич із внутрішніх органів надарував майже три тисячі (!) одиниць нагородної вогнепальної зброї Це 500 одиниць на рік, або 1,3 пістолета, автомата або кулемета на день. Це більше, ніж кількість озброєння механізованого полку Збройних Сил України.
5. Америка офіційно визнала українських нардепів Андрія Деркача і Олександра Дубинського (той, який ще голова Київської обласної організації «Слуг народу») агентами впливу Мордора з введенням відповідних санкцій. Президент, його офіс, генпрокурор, зелена фракція – «хранят злавещее малчаніє…»
6. Рада директорів ПАТ "Россети (головний оператор електромежер Росії ) призначила на посаду виконувача обов'язків голови компанії Андрія Рюміна – зятя українського політика і кума президента Росії Віктора Медведчука.Чекаємо поставок електроенергії з Мордору? Фінансуємо агресора і окупанта?
7. Сьогодні - День вшанування пам'яті захисників, які тримали оборону Донецького аеропорту. Верховний Головнокомандувач – мовчить, міністр оборони – мовчить, головнокомандувач ЗС України – мовчить, начальник Генштабу – мовчить. У той же час кремлівська про@лядь Олена Бондаренко вчора в ефірі телеканалу «Наш» заявила що ЗС України – це злочинці які воюють проти свого народу. СБУ – мовчок.
Отже… Бєлий пушистий зверьок, той який падкрадуєцца незамєтно, на мій погляд, вже в повну силу тупає лапами в коридорах офісу найвеличнішого лідера сучасності, за сумісництвом буковельського майстра спорту з коронавірусного фрістайлу та кращого друга оманських інвесторів…
Позивний Don.