"Пенсіонери лягають у лікарні, щоб поїсті нахаляву" - Эдуард Портников

"Пенсіонери лягають у лікарні, щоб поїсті нахаляву" - Эдуард Портников

Цей опус російського чиновника обурив соціальні мережі в Україні.
Так, це сказав російський чиновник, але українські говорять не розумніше.
Продай собаку, розрахуйся за комуналку, пенсії треба було б скасувати - це вже афоризми українських одноклітинних.
І вони керують країною!
Яка різниця, де живуть одноклітинні, їх думки співпадають!

Я не дивуюся цим висловлюванням вищих чиновників. І це тільки початок, потім вони будуть здійснювати свої маревні ідеї в життя, а українці будуть шукати собі чергових чарівників.

Назву головні причини, які змушують цих амеб починати висловлюватися.

1. Звичайне відсутність професіоналізму і убогість мислення. Вони не розуміють і не знають, що їм робити. Економічне становище України погіршується з кожним днем. Зовнішня політика не вселяє оптимізму.
Ніяких системних реформ вони не здатні провести, бо не вистачає знань, досвіду і розуму.
Вони не здатні зрозуміти взаємодію економіки і політики, вони не здатні побачити і врахувати інтереси інших країн, вони не здатні проаналізувати результати прийняття своїх законів та ініціатив навіть в найближчому майбутньому.
Звідси народжуються маячні ідеї, що до кожного іноземного інвестора будуть прикріплені якісь рішали, які будуть захищати його від свавілля силових структур.
Замість створення оптимального середовища для розвитку бізнесу в Україні, замість проведення судової реформи пропонуються звичайні договорняки, до яких західні інвестори зовсім не пристосовані.
Тепер чиновник бачить, що держава дотує пенсійний фонд на 180 млрд. І тоді виникає просте рішення-скасувати всі пенсії.
Нехай пенсіонерів, які, до речі, створили всю цю інфраструктуру, у яких держава систематично відбирало 20% їх доходу, годують їх діти, онуки, родичі, знайомі.
І на пару місяців закриють дірку в бюджеті, що утворилася в результаті діяльності цих одноклітинних.
На 60 днів! Для них це величезний термін. Вони ніколи більше, ніж на один час не прораховували свою діяльність.
А через 60 днів знову щось придумають, наприклад, продавати собачок і обов'язково за кордон, за валюту.
І знову будуть покривати свою бездарність і бездіяльність.

2. Коли вони стали депутатами, вони прекрасно розуміли, що вони «ніхто» і випадково потрапили в Раду для того, щоб натискати кнопки.
Але минув час, вони обзавелися помічниками, які розповідають їм, які вони талановиті, з'явилися нові можливості взаємин з силовими структурами, приватними підприємствами. І як кожні примітиви, вони повірили в свою винятковість, і те, що вони набагато розумніші і талановитіші тих людей, які їх вибрали. І вони стали розкривати рот. І вони стали зверхньо дивитися на ту «сіру масу», яка залишилася за бортом їх Титаніка. Нам залишається тільки записувати їх перли.

3. У цій вовчій зграї під назвою «Слуги народу» немає єдиного ватажка.
Є Слуги Коломойського, Авакова, 95 кварталу ..., справжні господарі «Слуг», які для свого збагачення і привели їх до влади. Часто їх інтереси не збігаються, тоді будь-які закони не приймаються.
І поступово, як це буває в вовчих зграях, вже хвіст управляє вовком, і Зеленський це скоро відчує.

4. І як це завжди буває, режимам,,
які не здатні провести ніяких системних реформ, потрібно просто закрити рот інакомислячих.
Щоб ці інакодумці не аналізували їх діяльність і не критикували їх бездарність.
Звідси і бажання зганьбити патріотичні сили, прийняття законів, які б контролювали діяльність засобів масової інформації.
Звідси і спроба позбавити ліцензії канал «Прямий», звідси слідчі ДБР, СБУ з зарплатами 50-80 тис.грн придумують фейкови звинувачення ветеранам АТО, іншим критикам режиму.

5. Їх справжні господарі - олігархи і їх шістки прийшли до влади тільки заради збагачення, звідси і виник абсолютно корупційний закон про землю. Їм відступати не можна, там можна заробити не мільйони, а мільярди доларів, і я впевнений, вони підуть до кінця.
І прокинемося ми одного разу в злиденній і безземельной країні, і працювати ми будемо на панщину, вибачте, олігарщіну різних «Слуг».

І не можу не закінчити знову сагою про народ.
У соціальних мережах одкровення Михайла Мальцева спочатку прийняли за висловлювання українського чиновника.
Під його висловом було 2400 коментарів, все в основному негативні. Але, але ... було 2900 лайков- їм його висловлювання сподобалися.

І поки цим одноклітинним є на кого спертися в прийнятті антинародних законів для свого особистого збагачення вони будуть це робити.

«Где народ там и стон...
Эх, сердечный!
Что же значит свой стон
бесконечный?
Ты проснёшься ль, исполненный
сил,
Иль, судеб повинуясь закону,
Все,что мог, ты уже совершил?»

Эдуард Портников